noodles volos banner

Τελικός παραμονής για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Με νίκη ανανεώνει τις ελπίδες του και έχει μία τελευταία ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση εκτός έδρας μετά στη συνέχεια για να πετύχει την παραμονή του. Με ήττα, λέει από σήμερα αντίο στην Α1 Εθνική κατηγορία, που με τόσο κόπο κατέκτησε πέρυσι και σχεδιάζει ξανά τη σεζόν στην Α2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το απόγευμα στις 16.00 στο ΕΑΚ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του. Υποδέχεται τον Αθηναϊκό στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας για τον δεύτερο αγώνα των πλέι άουτ της κατηγορίας και θέλει μόνο και μόνο νίκη για να κάνει το 2-2 στη σειρά και να έχει ελπίδες. Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε βαριά ήττα. Αλλά με κόσμο στο πλευρό του και στην έδρα του, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει κερδίσει ήδη μία φορά φέτος τον Αθηναϊκό για το πρωτάθλημα και αφού στο γήπεδο του τα έχει καταφέρει μία φορά, μπορεί να το ξανακάνει.

Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και οι παίκτριες του γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλη ευκαιρία. Είναι ένας τελικός γι αυτές, σαν ένα νοκ άουτ ματς, που αν δεν κερδίσουν θα υποστούν τις συνέπειες.

Όλες οι παίκτριες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.