noodles volos banner

Ολυμπιακός: «Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί»

Κάλεσμα ενόψει του αγώνα με τον Αθηναϊκό για τα πλέι άουτ εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν την ομάδα του Βύρωνα στον δεύτερο αγώνα για τα πλέι άουτ και την παραμονή τους στην Α1 και θέλουν μόνο νίκη.

Η ανακοίνωση:

«Με τον δεύτερο αγώνα για την παραμονή  στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών , συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 , στις 16 .00 στο ΕΑΚ Βόλου ,  με την ομάδα του ΑΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΒΥΡΩΝΑ .

Τίποτα δεν κρίθηκε την Κυριακή. Στους αγώνες αυτούς δεν έχει σημασία το σκορ αλλά το αποτέλεσμα . Είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα παλέψουμε να στείλουμε τη σειρά των αγώνων , σε τρίτο παιχνίδι, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας. 

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα, στον κρίσιμο αυτόν αγώνα και με το χειροκρότημα του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας, έτσι ώστε να φανούν αντάξιες απέναντι στην πρόκληση που παρουσιάζεται.

Ένα γεμάτο γήπεδο , όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τη φλόγα και το πάθος των φιλάθλων μας, θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ήταν και θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής στο γυναικείο μπάσκετ .

 Τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!

 Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!»