noodles volos banner

Πικρό φινάλε για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Γυναικών με πικρό τρόπο. Μετά τη σημερινή ήττα στο κλειστό του ΕΑΚ με 48-75 από τον Αθηναϊκό, η ερυθρόλευκη ομάδα υποβιβάστηκε κι επιστρέφει στην Α2, κάτι βεβαίως που δεν μπορεί να μειώσει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη τη σεζόν παρά τις δυσκολίες.

Ο Αθηναϊκός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε εύκολη νίκη στο Βόλο. Έτσι, συνολικά με τρεις νίκες έναντι μίας του Ολυμπιακού (1-1 στην κανονική διάρκεια και δύο νίκες για την αθηναϊκή ομάδα στα πλέι άουτ), ο άλλοτε ισχυρός πόλος του γυναικείου μπάσκετ πριν λίγα χρόνια, διατηρήθηκε στην κατηγορία σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη προσπάθησε στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Αθηναϊκού και η διαφορά μεγάλωσε, στο +17 για τις φιλοξενούμενες στο ημίχρονο που είχαν φοβερή ευστοχία με 7/10 τρίποντα. Οι "ερυθρόλευκες" δεν παράτησαν το ματς, μείωσαν τη διαφορά αλλά στην τέταρτη περίοδο δεν άντεξαν... Στο 25ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας η Ζήτη, στο 29ο για τον ίδιο λόγο η Ταντουρόφκσα και ο Αθηναϊκός με σερί 0-21, έφθασε τελικά στην εύκολη νίκη. Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 3-22.
Μετά τη λήξη του ματς, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης συνεχάρη μία προς μία τις παίκτριές του για τη μεγάλη προσπάθεια, τον τίμιο και φιλότιμο αγώνα καθ' όλη τη διάρκειας της περιόδου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με άνισες συνθήκες στην Α1 σε σχέση με άλλα σωματεία.

 statsbasket

Last modified onWednesday, 11 March 2015 19:05