noodles volos banner

«Το πιονάκι» διοργανώνει το 1ο RAPID Αγριάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» και το Τμήμα Σκακιού «ΤΟ ΠΙΟΝΑΚΙ», διοργανώνει το 1ο RAPID Αγριάς.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς και υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των αγώνων είναι ο Σουλικιάς Αντώνιος. Το σύστημα των αγώνων θα είναι Ελβετικό 5γύρων, ενώ θα διεξαχθούν το Σάββατο, 21-03-2015 με ώρα έναρξης πρώτου γύρου την 18:15'. Δικαίωμα συμμετοχής έχον όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξής τους σε σύλλογο. Όριο συμμετοχών 20 παίκτες (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Ο χρόνος σκέψης θα είναι 10 λεπτά για όλη την παρτίδα + 5”σε κάθε κίνηση. H θέση της τελικής κατάταξης καθορίζεται από τους βαθμούς που συγκεντρώνουν οι αθλητές. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν κατά σειρά τα ακόλουθα κριτήρια άρσης ισοβαθμίας:

α. Το σύστημα Σόννεμπορν- Μπέργκερ (52).

β. Αριθμός νικών (12).

γ. Τα αποτελέσματα μεταξύ των ισόβαθμων(11).

Στον 1ο νικητή της Γενικής κατάταξης χρυσό μετάλλιο και αναμνηστικά μετάλλια στον 1ο κάθε κατηγορίας Κ8, Κ10, Κ12, Κ14,Κ16, Κ18.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον κ. Αντώνιο Σουλικιά (τηλ.: 6995994993),στο e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στον χώρο αγώνων, μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη του 1ου γύρου.