noodles volos banner

Σημαντική νίκη για τους σκακιστές της ΣΕΒ

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου, την Κυριακή 15 Μαρτίου, υποδέχθηκε στοn Βόλο την ισχυρή ομάδα της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων στον πρώτο της αγώνα για το περιφερειακό ομαδικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας 2015 (προκριματική φάση Βορ. Ομίλου) που διοργανώνει η Ε.Σ.Ο. στο πλαίσιο του 43ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος. Νικήτρια σε αυτή την αναμέτρηση αναδείχθηκε η ομάδα του Βόλου με 6-4, αφού πέτυχε πέντε νίκες, ήλθε ισόπαλη σε δυο και ηττήθηκε σε τρεις σκακιέρες.

Τα αποτελέσματα ανα σκακιέρα είναι τα παρακάτω: Πατρίκος Ι.-Τσεκούρας Β. 1-0, Χατζηπολίτης Γ.-Βαλογιάννης Δ. 1-0, Κορώνας Β.-Τσιάρας Π. 0-1, Καλυβιώτης Αλ.-Τσιάρας Φ. 0,5-0,5, Μυρωνίδη Δ.-Τυρνενοπούλου Αρ. 1-0, Καβούρα Παρ.-Τοζάρου Ιφ. 0-1, Παπαθανασίου Νεφ.-Μπουρλιού Αγγ. 1-0, Παπαδούλης Γ.-Γέρμανος Π. 1-0, Ζγουλέτας Ι.-Γραμμένος Ηλ. 0,5-0,5, Παπαϊωάννου Π. - Πασχάλης Γ. 0-1.

Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Αλ. Καλυβιώτης που συμμετέχει και στην επιτροπή αγώνων μαζί με τους Ι. Σκοτεινιώτη και Χρ. Γίτση. Τους αγώνες διαιτήτευσε ο κος Χρ. Δημοπουλος που είχε ορισθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με βοηθό την κα Φώτου-Κορώνα Σταυρούλα. Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος από τον Βόλο και από τα Τρίκαλα. Την επόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, η Σ.Ε. Βόλου θα αγωνισθεί στην Καρδίτσα με την επίσης ισχυρή ομάδα του Φ.Ο. Καρδίτσας και αν κερδίσει, παίρνει την πρόκριση για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Αθήνα.

unnamed2