noodles volos banner

Ομοσπονδιακός προπονητής ο Ιωάννης Στεφάνου

  • Published in Karate

Μεγάλη τιμή για τον Βολιώτη προπονητή του Καράτε Ιωάννη Στεφάνου είναι η επιλογή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή καράτε Κεντρικής Ελλάδας, ιδιαίτερα τώρα που το καράτε έγινε Ολυμπιακό άθλημα.

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι η μόνη επίσημη Ελληνική Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την Πολιτεία μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είναι προπονητής του Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού από την πρώτη σχολή προπονητών που έγινε στην Ελλάδα το 1992 και ένας εκ των λίγων προπονητών της Κεντρικής Ελλάδος που ως αθλητής έχει αγωνιστεί και στο καράτε.

Ο κ. Στεφάνου με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο Κεντρικής Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Ευθυμιάδη όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Τεχνικών επιτροπών θα προγραμματίσουν αγωνιστικά σεμινάρια του Καράτε με σκοπό την ανάδειξη των αθλητών και αθλητριών της Κεντρικής Ελλάδος, ώστε να διακρίνονται σε όλα τα Επίσημα Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Επίσης ο Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει θερμά τον έτερο ομοσπονδιακό προπονητή Κεντρικής Ελλάδος κ. Τιμολέοντα Κατσούρα, καθώς από κοινού θα εργαστούν για την ανάδειξη του αθλήματος. Με τη σειρά τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του KANKU OYAMAS KYOKUSHIN KARATE ΒΟΛΟΥ συγχαίρουν τον κ. Στεφάνου για την επιλογή του στη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή.