noodles volos banner

To καμπ του Γ. Στεφάνου στη Σκιάθο

  • Published in Karate

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στη Σκιάθο η διοργάνωση του 7ου καλοκαιρινού καμπ του κιοκουσινκάι καράτε της χώρας μας όπου έδωσαν το "παρών" προπονητές και αθλητές τόσο της Πανελλήνιας Οργάνωσης όσο και του εξωτερικού. Διεξήχθη από την Τετάρτη 6 Ιουλίου έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Επίσημος προσκεκλημένος ο οποίος δίδαξε στο καμπ ήταν ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας Σιχάν Τσουτόμου Βακεούτσι 6 νταν. Ο δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στην χώρα μας για τέταρτη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες και ξένους συμμετάσχοντες στο καμπ καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού κιοκουσινκάι καράτε, των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού καράτε. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε τρεις προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση σε φυσικές συνθήκες εδάφους και θάλασσα.

Από το εξωτερικό συμμετείχε ο αρχηγός-εκπρόσωπος του Λιβάνου Shihan Ibrahim Kamal με την οκταμελή ομάδα της αστυνομίας όπου εκπαιδεύονται στο κιοκουσινκάι. Το καμπ τίμησε με την παρουσία του και έλαβε μέρος με τους δύο γιούς του ο Στρατηγός της Αστυνομίας του Λιβάνου, Fouad El Khoury, ο οποίος κατέχει την μαύρη Ζώνη 2 Dan. Στο τέλος της διοργάνωσης, ο Ιωάννης Στεφάνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Ιάπωνα Βακεούτσι, τον εκπρόσωπο του Λιβάνου καθώς και τον στρατηγό της αστυνομίας. Ευχάριστη έκπληξη για τον Έλληνα εκπρόσωπο ήταν η βράβευσή του απο τον στρατηγό της αστυνομίας του Λιβάνου με τιμητική πλακέτα με το σήμα της Αστυνομίας καθώς και συλλεκτικά δώρα απο τον εκπρόσωπο του Λιβάνου.

28181715971 4e5a3f614d b