noodles volos banner

Επίδειξη Καράτε στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου Αγριάς

  • Published in Karate

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψαράδικη βραδιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς στις 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς επίδειξη του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε καθώς και του παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του Υπευθύνου ιερέα, πατρός Βαρνάβα, σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα , απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β' κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού Σπορ Ολυμπιακού Καράτε, το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση των δύο εκπαιδευτών του Γιάννη Κρίσιλα και Βίκυς Κοσμίδου, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down)από τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και την πρωταθλήτρια στους αγώνες πλήρους επαφής Μαρία Γεωργαλή υπό την καθοδήγηση του Shihan και Αρχηγού εκπροσώπου του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Άγρια και τον Βόλο.

Στην επίδειξη του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν:

από τον Μαχητή Αγριάς οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Κορομηνάς Κωνσταντίνος, Κορομηνά Αφροδίτη, Μανθογιάννη Μάγδα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ιατροπούλου Βάρβαρα, Σουληκιά Κωνσταντίνα, Παπαδόπουλου Αναστασία, Αρέθας Κωνσταντίνος, Γιαννακούλας Βαλάντης, Γιαννακούλας Βάιος, Μπλόχας Ορέστης, Γκοντοπούλος Μιχάλης

και από την Ακαδημία Βόλου οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες Σιούρας Βίκτωρας, Τζάλλας Μιχάλης, Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, Δημητρίου Αναστασί, Παπαθεολόγου Μερόπη, Μαλινδρέτου Βασιλική, Μαλινδρέτου Ιωάννα, Καρακασιλιώτη Κατερίνα, Κουμπαράκη Ζωή.

Τα διοικητικά συμβούλια των δύο συλλόγων και οι προπονητές - εκπαιδευτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον πατέρα Βαρνάβα για την πρωτοβουλία και για την πρόσκληση του, προβάλλοντας με την επίδειξη το έργο των συλλόγων και την πρόοδο των αθλητών.

Last modified onMonday, 24 July 2017 17:53