noodles volos banner

Διακρίσεις για μέλη του ''Love 2 Dance - Volos Dancesport Academy"

Από το χοροαθλητικό σύλλογο ''Love 2 Dance - Volos Dancesport Academy'' λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με συμμετοχή μςλών του σε αγώνες στην Αθήνα.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δύο αθλητικά ζευγάρια που εκπροσώπησαν τον Χοροαθλητικό Σύλλογο Βόλου ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’ στο Διεθνές Κύπελλο ACROPOLIS 2013, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/12/2013 στην Αθήνα.

Η Κατερίνα Κρατήρα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον καινούργιο της παρτενέρ Victor Saceleanu, Πρωταθλητή Ρουμανίας Latin, Standard και 10 Dance, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδος, ως αγωνιστικό ζευγάρι με την Κατερίνα, εφόσον ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του. Ο Victor και η Κατερίνα διαγωνίσθηκαν αρχικά στην κατηγορία Latin 5 Dance Open, όπου, παρόλο τις πολύ λίγες ημέρες προπόνησης που είχαν, κατάφεραν να ανέβουν στην 3η θέση του pontium, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και την 1η θέση μεταξύ των Ελληνικών ζευγαριών. Την 1η θέση κατέλαβε το ζευγάρι της Ρωσίας και τη 2η το ζευγάρι της Βουλγαρίας.

Θέλοντας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και στην μεγαλύτερη κατηγορία των Ενηλίκων, συμμετείχαν και στο WDSF 5 Dance Latin Open Adults, αγώνας που προσμετρούσε στην Παγκόσμια Βαθμολογία Κατάταξης Αθλητικών ενήλικων ζευγαριών. Πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και πέρασαν στον Τελικό Αγώνα, μεταξύ κορυφαίων ενηλίκων ζευγαριών του εξωτερικού, όπου τελικά κατέλαβαν την 5η θέση.

Το νεότερο και ιδιαίτερα ταλαντούχο αγωνιστικό ζευγάρι Κωνσταντίνος Πασιάς -Νεφέλη Καφενταράκη, ύστερα από την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος τον προηγούμενο μήνα στην κατηγορία 3 Dance Latin Junior, αποφάσισαν να ανέβουν κατηγορία και να χορέψουν στην κατηγορία 5 Dance Latin Junior. Ύστερα από ένα πολύ δυνατό αγώνα μεταξύ ξένων και ελληνικών ζευγαριών κατέλαβαν την ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση.  Θέλοντας να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, συμμετείχαν με πολύ καλή εμφάνιση και στην κατηγορία Latin 5 Dance Open.

Οι επόμενοι δύο αγώνες που θα συμμετάσχει ο Σύλλογος και σίγουρα με περισσότερα ζευγάρια αλλά και ντεμπούτο αγωνιστικών ομάδων, θα είναι το "Hellenic Open" στις 15/2/2014 στην Αθήνα και το "Κύπελλο Ελλάδος" στις 8/3/2014 στην Θεσσαλονίκη.