noodles volos banner

Νίκη για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας

Με μία ακόμη σαρωτική νίκη συνέχισε το περασμένο Σάββατο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Βόλου στο πλαίσιο του ομίλου της Κ. Ελλάδας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και εδραιώθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Αυτή τη φορά βολιώτικη ομάδα επιβλήθηκε εντός έδρας του Πρωτέα Λαμίας με 4-1 νίκες συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί της και με όλες τις ομάδες να έχουν πλέον τους ίδιους αγώνες αφού ήταν η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βόλου ήταν ανώτερη και το απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς πήρε από την αρχή το προβάδισμα κάνοντας δυνατό ξεκίνημα και με αρκετά καλή απόδοση κατά διαστήματα προηγήθηκε με σκορ 3-0 επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό της χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει σε κανένα σημείο παρά μόνο προς το τέλος του αγώνα όταν η ομάδα της Λαμίας κατάφερε να μειώσει σε 3-1 αφού σ’εκείνο το σημείο οι αθλητές του Απόλλωνα χαλάρωσαν, αμέσως μετά όμως με άλλη μια νίκη τελείωσαν τον αγώνα κάνοντας το τελικό 4-1 φτάνοντας στην τελική επικράτηση και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Με την ομάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι αθλητές : Βαγγέλης Αποστόλου, Χρήστος Μπασαγιάννης και Γιώργος Λιάπης οι οποίοι πραγματοποίησαν ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση κλείνοντας έτσι ιδανικά τη χρονιά για την ομάδα του Απόλλωνα Βόλου που συνεχίζει το σερί των επιτυχιών και φιγουράρει πλέον μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.