noodles volos banner

Στη Σκόπελο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς βόλεϊ

 

Μία ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2015, το οποίο θα λάβει χώρα το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουλίου στη Σκόπελο.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, στην οποία θα συμμετάσχουν οι δώδεκα καλύτερες ομάδες ανδρών και γυναικών, προμηνύοντας δυνατές στιγμές και θέαμα στους θεατές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Αρωγός και σε αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς το εν λόγω γεγονός θεωρείται μείζονος σημασίας για το νησί της Σκοπέλου από αθλητική και οικονομική άποψη, διότι πέραν των αθλητών, στο νησί αναμένεται να βρεθούν το συγκεκριμένο τριήμερο πάρα πολλοί συνοδοί και επισκέπτες με αποτέλεσμα να υπάρξει τόνωση της τοπικής αγοράς. Επιπρόσθετα, η διοργάνωση αυτή αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να διαφημιστεί πανελλαδικώς το νησί της Σκοπέλου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: Ακόμη και σ’ αυτή τη δυσμενή και ειδική συγκυρία για τη χώρα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να στηρίζει αθλητικές δραστηριότητες όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2015 που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στη Σκόπελο. Βέβαια, η συγκεκριμένη διοργάνωση στην παρούσα χρονική συγκυρία, θα αποτελέσει και μία πρώτης τάξης ευκαιρία αφενός για να τονωθεί η τουριστική κίνηση και η τοπική οικονομία στο νησί και από την άλλη να φθάσει η εικόνα από τις ομορφιές της Σκοπέλου σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον. Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας πιστεύοντας πως ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις δραστηριότητες που θα αποδεικνύουν διαρκώς στην πράξη πως δεν μας χαρακτηρίζουν αδίκως ως μία κατ’ εξοχήν αθλητική περιφέρεια».

 

Last modified onWednesday, 15 July 2015 13:21