noodles volos banner

Χρυσό για τον Ζουπάνη στο 2ο τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών από το Κάρτζαλι της Βουλγαρίας όπου διεξήχθη το 2ο τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος.

Η αρχή της διπλής ελληνικής επιτυχίας έγινε με τις Μαρία Τσιαρτσιάνη, Βίκυ Αρβανίτη οι οποίες επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί επικράτησαν εύκολα με 2-0 (21-16, 21-16) των Ορντεάν, Μέλνιτσιουκ από την Ρουμανία.
Στον τελικό των ανδρών οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Βολιώτης, Νίκος Ζουπάνης είχαν να αντιμετωπίσουν και το εχθρικό κοινό. Οι 200 περίπου Βούλγαροι θεατές στήριξαν με θέρμη τους συμπατριώτες τους Μαρίνοφ, Ντίμοφ, ωστόσο στο φινάλε του αγώνα χειροκρότησαν ιπποτικά το ελληνικό δίδυμο που επικράτησε με 2-0 (21-16, 23-21).
«Είναι το πρώτο χρυσό που πανηγυρίζουμε σε επίπεδο Ανδρών αφού είχαμε φτάσει μέχρι τη 2η θέση. Τα παιδιά έπαιξαν καλά σε όλο το τουρνουά, το οποίο ιδιαίτερα στους άνδρες ήταν αρκετά ανταγωνιστικό αφού χώρες όπως η Σερβία και η Βουλγαρία επενδύουν ολοένα και περισσότερο. Η εμπειρία όμως που έχει αποκτήσει η ομάδα μέσα από τη συμμετοχή της σε μεγάλα τουρνουά έχει βοηθήσει σημαντικά και σιγά, σιγά βγαίνει η δουλειά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια», δήλωσε ο προπονητής τους Σπύρος Καραχάλιος.

Last modified onMonday, 01 September 2014 16:15