noodles volos banner

Δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά» του ο Παντέλης

Το ντέρμπι πλησιάζει, στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι με τη Λάρισα την Κυριακή στο ΕΑΚ, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης, δεν έχει δείξει τίποτα στην προπόνηση για τις επιλογές του και την ενδεκάδα, που σχεδιάζει να παρατάξει στο κρίσιμο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να δείξει τι σχεδιάζει για το βασικό σχήμα και δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά» του. Το θετικό είναι ότι σε σχέση με το προηγούμενο ματς υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Ο Μαρτίνεθ είναι η μοναδική απουσία, αλλά σε εκείνη τη θέση υπάρχουν επιλογές. Αντίθετα η επιστροφή του Κορνελάτου στα αμυντικά χαφ, με τον ποδοσφαιριστή να διεκδικεί πλέον θέση στην ενδεκάδα, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για το τεχνικό τιμ, σε μία νευραλγική θέση που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στα τελευταία ματς. 

Η τελευταία ουσιαστικά προπόνηση ήταν αυτή της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν χαλάρωμα και στη συνέχεια ο Νίκος Παντέλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

 

Last modified onFriday, 07 November 2014 14:53