noodles volos banner

"Tην Πέμπτη θα είναι περισσότερος ο κόσμος"

Στο ΣΠΟΡfm Mαγνησίας αι στην εκπομπή των Κώστα Ανέστη, Γιάννη Ζάττα μίλησε σήμερα το πρωί ο Λεωνίδας Μπίλης. Για το φιλικό με τον Απόλλωνα ανέφερε: “Ήταν ικανοποιητική η παρουσία για την εποχή και των δύο ενδεκάδων, περισσότερο του δευτέρου ημιχρόνου που οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Ήταν ένα καλό τεστ, περιμένουμε το επόμενο”
Για την παρουσία του κόσμου, σχολίασε: “Άκρως ενθαρρυντική η παρουσία του κόσμου, είμαι 100% σίγουρος ότι έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της διοίκησης για την αναγέννηση της ομάδας. Πιστεύω ότι και την Πέμπτη θα ανταποκριθεί και θα είναι περισσότερος. Η ομάδα κάνει βήματα προς τα μπροστά για να βρεθεί εκεί που ο κόσμος και η διοίκηση επιθυμούν”.
Επισήμανε ότι ο κ. Βοσνιάδης είναι πολύ αγαπητός στην ομάδα της Νίκης, είναι ο προπονητής που κατέκτησε την άνοδο και την πρώτη θέση, όπως και τα παιδιά, ο Αποστολίδης, ο Τζιώρας και θα προσελκύσει τον κόσμο στο επόμενο φιλικό, ενώ για τις μεταγραφές ήταν σαφής: “Είπα μετά το ματς με τον Απόλλωνα πως θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση με το πρόβλημα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών από τις ομάδες της Μαγνησίας. Είναι θέμα που θα μας απασχολήσει μετά τα τρία δυνατά φιλικά. Η ΕΠΟ έχει παρατείνει τη μεταγραφική περίοδο, υπάρχει χρόνος, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Αν χρειαστεί κάτι μετά από αυτά τα παιχνίδια, τότε θα αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αλλά αυτοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι, να έχουν κάνει προετοιμασία, για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και θα εξετάσουμε την κάθε περίπτωση με ιδιαίτερο τρόπο”.