noodles volos banner

Ισόπαλοι χωρίς γκολ στη Ν. Αγχίαλο

 

 

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Πύρασος και Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των 35 λεπτών και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν στη διάθεσή τους.
Η πρώτη καλή στιγμή του ματς μόλις στο 2ο λεπτό όταν κεφαλιά του Πλέγα από καλή θέση, κατέληξε στα χέρια του Βαν ντε Γουίχε, ενώ στο 21ο ο Τσιουρέλης έπιασε βολ-πλανέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή που δεν είχε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες στο δίλεπτο 23'-24'. Φάουλ του Ανδρούτσου πέρασε απ' όλους, για να αποκρούσει όμως ο γκολκίπερ του Πυράσου, ο οποίος είπε "όχι" και σε εξ επαφής πλασέ του Ραγκέλοφ. Στο επόμενο λεπτό, ο Φουάσι πέρασε δύο παίκτες της αγχιαλίτικης ομάδας, έπιασε πολύ ωραίο μακρινό σουτ και ο Βαν ντε Γουίχε "απογειώθηκε" αποκρούοντας σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά λόγω των πολλών αλλαγών από τους δύο προπονητές. Μια καλή στιγμή στο 6ο λεπτό όταν κεφαλιά του Ανδρούτσου πέρασε λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός ανοίχθηκε αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν, που δεν μπόρεσαν όμως οι "κυανόλευκοι" να εκμεταλλευτούν.
Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης φυσικά η χρησιμοποίηση του Ανδρέα Δερμιτζάκη στο β' μέρος. Ο πρώην παίκτης του Πυράσου αγωνίστηκε σε γνώριμο γήπεδο και είχε την τιμητική του. Βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, πέρυσι ήταν στην ομάδα Κ17 που κατέκτησε τον τίτλο της Σούπερ Λιγκ, φέτος προβιβάστηκε στην Κ20. Η αποστολή του Ολυμπιακού, οι ομάδες Κ17 και Κ20, θα δειπνήσουν στη Νέα Αγχίαλο και ακολούθως θα συνεχίσουν το ταξίδι για τον Πειραιά, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για ακόμη μία σεζόν στα Χάνια Πηλίου.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε (36' Χαλάτσης), Μπόρας (36' Χατζητρακόσιας), Κόκκαλης (36' Αχ. Δαμάσκος-67' Κουρτέλης), Στεφανής, Μπασδάνης (36' Πλαστάρας), Βαγγελάκος (43' Σπύρου), Μαλακασιώτης (61' Ζαρίφης), Χρ. Δαμάσκος (20' Καρακώστας), Π. Κοντοβάς (36' Σαμαράς), Αναστασίου (59' Μακανίκας).
Κ20 Ολυμπιακός Πειραιώς: Κατσιμήτρος (25' Γαβαλάς-50' Σταματόπουλος), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτζος, Φουάσι, Πλέγας, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Κουγιός, Ραγκέλοφ. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Βάρκας, Βρουσάι, Μακροστέργιος, Τσουμάκης, Τσιλίκης, Χατζάρας, Χρήστου, Μπέτσας, Θυμιάνος, Δερμιτζάκης.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

 

 

Last modified onMonday, 10 August 2015 19:39