noodles volos banner

Εξαιρετικός ο Εργοτέλης, πήρε βαθμό στο Περιστέρι

Ο Εργοτέλης στην επιστροφή του στην Super League έδειξε πανέτοιμος παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ισοφάρισε στο 87’. Με δέκα από 73’ λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς.

 

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Στην πρώτη αναμέτρηση ο Ατρόμητος φιλοξενώντας τον Εργοτέλη, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Από το ξεκίνημα φάνηκε η… καλή ημέρα και η ομάδα της Κρήτης στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία προηγήθηκε στο 8’ με τέρμα του Μπαντιμπάνγκα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ατρόμητου και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η συνέχεια, είχε για πρωταγωνιστή τον Ατρόμητο ο οποίος προσπάθησε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση και το κατάφερε. Στο 25’  ο Φυτανίδης έκανε την μακρινή μπαλιά με τον Ουμπίντες να κάνει το κοντρόλ και το ωραίο σουτ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους όμως ο Εργοτέλης μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ. Ο Αναστασάκος στο 36’ μετά από σουτ του, είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Σηφάκη. Ο έμπειρος επιθετικός, δεν πανηγύρισε το γκολ του ως ένδειξη σεβασμού προς την προηγούμενή του ομάδα.

Στην επανάληψη μόνο ο Ατρόμητος υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Η πίεσή του, ανέβηκε ακόμα περισσότερο από το 73’ όταν και ο Γιοβάνοβιτς αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 87’ με τον Παπαδόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια και με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον η ομάδα του Περιστερίου προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Άλκμααρ που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

πηγή: onsports.gr

Last modified onSunday, 18 August 2013 10:21