noodles volos banner

Ανατροπή με Μρντάκοβιτς

Πολλά ψυχικά αποθέματα έδειξαν πως έχουν οι παίκτες της Βέροιας που γύρισαν το 2-0 του Πλατανιά σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας από το 77’ με δέκα παίκτες. Οι Χανιώτες κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ναζλίδη στο 29’ και Γουνδουλάκη στο 42’, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 62’ ο Μρντάκοβιτς μείωσε σε 2-1, ενώ παρά την αποβολή του Αποστολόπουλου στο 77’ και την πίεση του Πλατανιά, ο Σέρβος στο 85’ ισοφάρισε σε 2-2.

 

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε το πρώτο ματς της χρονιάς για τη Βέροια με τον Πλατανιά στα Χανιά, καθώς τρεις βασικοί παίκτες της Ορέστες, Μπάρμπας, Οστόιτς τέθηκαν νοκ άουτ με γαστρεντερίτιδα, , αναγκάζοντας τον Γκόραν Στεβάνοβιτς να αλλάξει τα πλάνα του. Οι Χανιώτες πάλι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο γήπεδο και από το ξεκίνημα ανέλαβαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 28’ έγινε η βαθιά μπαλιά, ο Τζημογιάννης με τον Σεντεμέντε δεν συνεννοήθηκαν καλά και ο Ναζλίδης τρύπωσε ανάμεσά τους και πλάσαρε τον Αναστασόπουλο για το 1-0. 

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Μπαργκάν, όμως ο Πλατανιάς είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Και στο 42’ ο Γουνδουλάκης έκανε το σουτ, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο έμπειρος μέσος από κοντά έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο στα Χανιά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 59’ ο Μρντάκοβιτς έχασε καλή ευκαιρία να απειλήσει, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62’ όμως σε μια αντεπίθεση της Βέροιας, ο Καλτσάς έβγαλε τη σέντρα και ο Μρντάκοβιτς με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Πλατανιάς μετά το 2-1 προσπάθησε να κερδίσει μέτρα μέσα στο γήπεδο, αλλά η Βέροια είχε ανέβει και ψυχολογικά. Όμως στο 77’ ο Αποστολόπουλος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι «κυανέρυθροι» έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 82’ ο Μπέλιτς έβγαλε τον Πόποβιτς σε θέση βολής, αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε με γροθιές. Στην επόμενη φάση από κόρνερ του Γουνδουλάκη, η μπάλα κόντραρε και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο γκολκίπερ της Βέροιας απέκρουσε σωτήρια. Μια στο 85’ ο Μρντάκοβιτς με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 για τη «Βασίλισσα του Βορρά», επιστρέφοντας στο παιχνίδι. Οι Χανιώτες πίεσαν ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τη νίκη, αλλά Αναστασόπουλος και άμυνα κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερντάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα (87’ Γιακουμάκης), Στόλερ (64’ Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ (78’ Πόποβιτς), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Βέροια: Αναστασόπουλος, Τράπ, Βεργώνης (61’ Παυλίδης), Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Σεγούντο (68’ Μάνος), Μπαργκάν (57’ Καλτσάς), Μαχάμεντ, Μρντάκοβιτς

πηγή: onsports.gr