noodles volos banner

Κοκκινάκης: «Πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί»

Ο Κυριάκος Κοκκινάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, που επαναδραστηριοποιείται μετά από τρία χρόνια, μίλησε στο Blue Star και τόνισε ότι όλοι οι παλαίμαχοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου τους ζητηθεί.

 «Οι παλαίμαχοι της Νίκης και σύνδεσμος ήταν σε αδράνεια περίπου για τρία χρόνια. Μόνο κάποιες ανεπίσημες εκδηλώσεις υπήρξαν, αλλά ήταν ανενεργός επίσημα. Ο κ. Πάτσης ζήτησε από τους παλαιμάχους και από εκπροσώπους που είχε συνάντηση μαζί τους να επαναδραστηριοποιήσουν τον σύλλογο για να βοηθήσουν την ομάδα. Έτσι μετά από λίγο καιρό με πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, επαναλειτουργεί ο σύνδεσμος Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου. Στο πρώτο κάλεσμα ήμασταν περίπου 45 άτομα, αλλά είναι σίγουρο ότι είμαστε περισσότεροι και θα ενεργοποιηθούν κι άλλοι. Αυτό που θέλουμε είναι και οι παλιοί, όπως είναι ο πατέρας μου, ο Κασαπλέρης, ο Λαλές, ο Γάκης, να έρθουν κοντά μας, φυσικά όσο μπορούν. Μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα και στο τμήμα σκάουτινγκ εδώ στην περιοχή μας ώστε τα ταλέντα να εντοπίζονται και να οδηγούνται στην ομάδα μας».

Όσο για τη δράση του συνδέσμου: «Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες παλαιμάχων και βοήθεια προς την ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς ασχολούνται και με την προπονητική. Είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι να βοηθήσουμε.Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα καθώς οι περισσότεροι από εμάς ασχολούνται και με την προπονητική. Θα ζητήσουμε συνάντηση τόσο με την ΠΑΕ και τον Ανδρέα Πάτση, όσο και με τον Ερασιτέχνη και τον Γιάννη Ξάνθη με σκοπό να δούμε σε ποιο πλαίσιο μπορούμε να βοηθήσουμε».

Last modified onSaturday, 09 August 2014 12:38