noodles volos banner

Έντονο ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Καραγκούνη

Πιο έντονο αρχίζει να γίνεται το φιλολογικό ενδιαφέρον που υπήρχε από την πλευρά του ΠΑΟΚ για απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος παραμένει ελεύθερος.

Αυτό που σας είχαμε αναφέρει εδώ και περίπου έναν μήνα έρχονται τώρα να υποστηρίξουν αρκετά δημοσιεύματα. Στις 11 Ιουλίου είχαμε γράψει πως «υπάρχουν και κάποιοι… ψίθυροι που αναφέρουν ότι ο Καραγκούνης θα ήταν η πρώτη επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη σε περίπτωση που είχε εν λευκώ τα κλειδιά του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ…» και τώρα φαίνεται πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να ασχοληθεί αρκετά σοβαρά με την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται πλέον έτοιμοι να πάρουν την τελική απόφαση σχετικά με τον «Τυπάρα» και αν θα του κάνουν πρόταση. Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής, από την πλευρά του, παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Φούλαμ κι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια της καριέρας του. Τον Καραγκούνη πλησίασαν ομάδες από τις ΗΠΑ, όμως, ο «Κάρα» δεν σκέφτεται και πάλι το εξωτερικό καθώς θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Συνεπώς, μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν καθόλου άσχημη.

Πηγή: onsports.gr