noodles volos banner

Σενάρια για Άκουα και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς Γκανέζου άσου της Πάρμα, Αφρίγιε Άκουα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει τα μεταγραφικά του θέματα στο άμεσο μέλλον και ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια. Ένα από αυτά, αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον διεθνή άσο από τη Γκάνα, Αφρίγιε Άκουα. Η εφημερίδα «Live Sport» είναι αυτή που υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του άσου της Πάρμα, ο οποίος αγωνίστηκε και με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει ο Άκουα στον Παναθηναϊκό, βέβαια, είναι κάτι που… σηκώνει αρκετή κουβέντα. Κι αυτό γιατί οι Ιταλοί μόλις πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσαν την απόκτησή του από τη Χόφενχαϊμ έναντι 2 εκατ. ευρώ, συνεπώς δεν είναι βέβαιο πως θα συζητήσουν τον δανεισμό του 22χρονου πολυσύνθετου μέσου.

Όσο για την καριέρα του Άκουα, αυτή ξεκίνησε επί της ουσίας από την Παλέρμο η οποία τον έφερε στην Ιταλία σε ηλικία 18 ετών. Το 2012 είχε την πρώτη του θητεία, ως δανεικός, στην Πάρμα ενώ το 2013 τον αγόρασε η Χόφενχαϊμ, που τον δάνεισε ωστόσο απευθείας στους «παρμένσι», με τους οποίους πέρσι είχε 27 συμμετοχές κι ένα γκολ.