noodles volos banner

Νέα μετάθεση, πάει για Νοέμβρη το φιλικό Άρης-Μπόκα

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς Γκιγιέρμο Σελότο μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο πιθανότατα μετατίθεται για Νοέμβριο. Θυμίζουμε ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το μεγάλο φιλικό θα γίνει 27 Σεπτεμβρίου και είχαν φύγει πολύ γρήγορα 6.500 εισιτήρια, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι θα διεξαχθεί είτε στις 11 είτε στις 18 Οκτώβρη, που δε θα είναι τελικά η τελευταία μετάθεση. 

Συγκεκριμένα ο Σελότο μίλησε:

Για τους λόγους που αναβλήθηκε το φιλικό: «Το φιλικό έχει αναβληθεί και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το καλεντάρι της FIFA. Η πρώτη ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο και δεν μπορεί να έρθει».

Για το πότε θα γίνει το φιλικό: «Περιμένουμε να οριστούν οι ημερομηνίες για τους αγώνες μας. Πιστεύω ότι το φιλικό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Όχι τον Οκτώβριο».

Για το τι γνωρίζει από τον Άρη: «Γνωρίζω την ομάδα, έχω έναν φίλο ατζέντη που συνεργάζεται με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και μου είπε πολλά πράγματα και για τον Άρη και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Είναι πολύ γνωστοί, δημοφιλείς και παθιασμένοι με την ομάδα τους».

 

Last modified onTuesday, 26 September 2017 02:18