noodles volos banner

Ούτε στις 7 Οκτώβρη η σέντρα της Β' Εθνικής λόγω Ε.Ε.Α.

Έγγραφο της ΕΕΑ κοινοττοιήθηκε στις ΠΑΕ της Football League σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής. Και σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η προθεσμία που δίνεται είναι μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα πρέπει ως τη Δευτέρα (2/10) το αργότερο να έχουν αποστείλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους φακέλους τους, ώστε αυτοί να εξεταστούν και να ανακοινωθεί ποιες θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση σέντρας το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου, αφού η ΕΕΑ χρειάζεται δύο εβδομάδες για να εξετάσει όλα τα δικαιολογητικά.

Τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσουν οι ΠΑΕ είναι ακριβώς τα ίδια με την περσινή σεζόν. Μεταξύ άλλων απαιτείται φορολογική - ασφαλιστική ενημερότητα, εγγυητική ίση με το 5% του μετοχικού κεφαλαίου, κατάθεση προϋπολογισμού, βεβαιώσεις ότι δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν τελεσιδικήσει και στοιχεία των μελών της διοίκησης, ώστε να ταυτοποιηθούν τα ποινικά μητρώα.