noodles volos banner

Απαιτεί απόλυση Γκώνια από τον Εργοτέλη

Από ένα σοβαρό επεισόδιο σημαδεύτηκε το φιλικό του Εργοτέλη με τον Ερμή Ζωνιανών στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον προπονητή των γηπεδούχων Τάκη Γκώνια και τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων, Γιάννη Κάββαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας παρενέβη, όταν ο Γκώνιας τσακώθηκε με οπαδό του Ερμή. Ο προπονητής του Εργοτέλη φέρεται τότε να τον έπιασε από τον λαιμό και οι δύο άνδρες ήρθαν για λίγο στα χέρια, πριν τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι. Ο Γκώνιας πήγε στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη, η οποία, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή.  Μάλιστα ο Κάββαλος το προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού ζήτησε την απόλυση του 46χρονου τεχνικού, αλλιώς, όπως λέει, θα πρόκειται για ασέβεια προ τον σύλλογο που εκπροσωπεί.

Αυτό ξεκαθαρίζει και στην επίσημη τοποθέτησή του, η οποία αναφέρει:

«Το σωματείο του Ερμή Ζωνιανών και ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή Τάκη Γκώνια από το φίλο σωματείο του Εργοτέλη! Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο σημερινό φιλικό απέναντι στο σωματείο μας, το πρόσωπο μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας στο Παγκρήτιο ήταν αλήτικη και κατάπτυστη!

Ο Εργοτέλης είναι πολύ ιστορική ομάδα που εκπέμπει πολιτισμό και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση ούτε στον συγκεκριμένο σύλλογο, ούτε και στο κρητικό ποδόσφαιρο! Απαιτούμε ξανά την απομάκρυνση του προπονητή Γκώνια που τον θεωρούμε αναλώσιμο! Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι! Οι σχέσεις μας όμως με τον Εργοτέλη πρέπει να διατηρηθούν για πάντα στο πολύ καλό επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα! Αν η διοίκηση του Εργοτέλη δεν απομακρύνει τον προπονητή Γκώνια, θα το θεωρήσουμε ασέβεια στον σύλλογο μας! Απαιτούμε για άλλη μια φορά την απομάκρυνση Γκώνια από τον ιστορικό Εργοτέλη…».

Last modified onMonday, 25 September 2017 13:07