noodles volos banner

Παπαδήμας: "Έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά να βοηθήσω"

Την ιδιαίτερη χαρά του για την επιστροφή του στην αρχική εντεκάδα της Νίκης Βόλου έστω και σε αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και την πρώτη του 90λεπτη συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι, εξέφρασε με δηλώσεις του στο magnesiasports ο αμυντικός των κυανόλευκων, Νίκος Παπαδήμας, του οποίου η ατυχία δεν του επέτρεψε να προσφέρει καθόλου τη φετινή αγωνιστική σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, τον περασμένο Μάιο στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς. "Είμαστε καλύτεροι από τον ΝΠΣ Βόλος, δεν ήμασταν σοβαροί σε αρκετά παιχνίδια" ήταν το σχόλιό του για την πορεία της ομάδας του, κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνθηκε με το πρώτο του φετινό 90λεπτο:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πραγματικά. Ο τραυματισμός μου το καλοκαίρι με άφησε πάρα πολύ πίσω, αλλά το σημαντικό είναι πως επέστρεψα και ειλικρινά είμαι ευτυχισμένος που μπόρεσα όχι απλώς να αγωνιστώ, αλλά και να βοηθήσω. Βέβαια, δεν είμαι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς μου, επανέρχομαι σταδιακά και θα περάσει ακόμα καιρός, προκειμένου να αγωνιστώ, όπως παλιά. Αλλά, επαναλαμβάνω το γεγονός πως ξεκίνησα βασικός σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, με κάνει να αισθάνομαι καλά. Η ομάδα ήθελε να περάσουμε στον τελικό, το πράξαμε και συνεχίζουμε».

Για το πότε πιστεύει ο ίδιος πως θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο να πάρει χρόνο και στο πρωτάθλημα:

«Πιστεύω πως είμαι ήδη έτοιμος να πάρω χρόνο και στη Γ' Εθνική. Αλλά αυτό, σίγουρα, θα το κρίνουν οι προπονητές μου. Εγώ, από τη μεριά μου, δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, προκειμένου να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω. Επαναλαμβάνω, οι συνθήκες δε με βοήθησαν καθόλου φέτος. Ο τραυματισμός μου μού στέρησε όλη τη φετινή χρονιά, έχασα όλο το πρωτάθλημα και μοιραία έμεινα πίσω. Μακάρι να επιστρέψω στο 100% μου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαι στη διάθεση των προπονητών μου, έτοιμος σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά, να αγωνιστώ».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας του φέτος:

«Σίγουρα, η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Και το λέω αυτό, επειδή ξέρω την ικανότητα των συμπαικτών και των προπονητών μου. Θα μπορούσε αυτό που βγάζουμε το τελευταίο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο, να είχε βγει πιο γρήγορα και να είχαμε πάρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα που θα μας κρατούσαν κοντά στην πρώτη θέση. Είμαστε μία νεανική ομάδα που δουλεύουμε σε οικογενειακό κλίμα κι ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος, αλλά σίγουρα μας αφήνει μία πικρία το "ταβάνι" της δεύτερης θέσης.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον ΝΠΣ Βόλος φέτος. Δείξαμε πως αυτή η ομάδα δεν είναι από αυτές που "δεν παίζονται". Δε λέω πως είναι κακή ομάδα, αλλά είμαστε οι μοναδικοί που την κερδίσαμε και δείξαμε στα μεταξύ μας παιχνίδια πως είμαστε καλύτεροι. Βέβαια, σε ένα πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο μόνο ένα ή δύο παιχνίδια, αλλά το σύνολο των αναμετρήσεων. Έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί σε κάποια ματς, στα οποία χάσαμε σημαντικούς βαθμούς. Σημασία έχει πως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνουμε πως "ανεβαίνουμε" και θέλουμε να φτάσουμε τη Νίκη όσο ψηλότερα γίνεται, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το πότε θα δούμε τον εξαιρετικό Παπαδήμα της περσινής αγωνιστικής σεζόν:

«Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου, προκειμένου να επανέλθω στο επίπεδο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Μέσα από τις προπονήσεις και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και των προπονητών μου, θέλω να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όταν την Τετάρτη αγωνίστηκα ως βασικός, νόμιζα πως θα είμαι ίδιος με πέρσι, αλλά το είδα και μόνος μου πως χρειάζομαι ακόμα χρόνο. Πιστεύω πως θα μπορέσω να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο».

Ρεπό για τη Νίκη

Το προγραμματισμένο της ρεπό κάνει αυτήν την Κυριακή η Νίκη στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να είναι αρκετά ανεβασμένοι μετά τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό με 1-3 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ μετά το 2-0 επί του Θησέα. Επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση στο πρωτάθλημα, στο οποίο απομένουν τρία ματς εκτός κι ένα εντός, η έξοδος στον Αλμυρό τη μεθεπόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου.

Last modified onFriday, 02 March 2018 23:08