noodles volos banner

Αλεξίου: "Παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε τη δουλειά μας"

Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να απέρριψε την ένσταση του Ρήγα Φεραίου στην υπόθεση Κόλα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα. Αυτό δηλώνει στο magnesiasports ο παίκτης - προπονητής της, Γιώργος Αλεξίου, που επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ενημερωθήκαμε σχετικά με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πέρα από το να συνεχίσουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας, εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης. Προφανώς, αν ερχόταν το +3 για εμάς, θα ήταν ακόμα καλύτερο. Ως ομάδα, όμως, έχουμε μάθει να λειτουργούμε "με την πλάτη στον τοίχο" όλα αυτά τα χρόνια. Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, παίρνουμε δύναμη και στο τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, "θα κάνουμε ταμείο". Δε μας απασχολεί πλέον το ζήτημα. Θα ήταν καλό να ήταν με το μέρος μας η απόφαση, αλλά από τη στιγμή που δε συνέβη αυτό, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Κάθε αγώνας για εμάς συνεχίζει να είναι ένας τελικός, από τον οποίο θα ζητάμε μόνο τους τρεις βαθμούς».

Ο Γιώργος Αλεξίου, όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ρήγας θα πραγματοποιήσει έφεση κατά της απόφασης απάντησε καταφατικά, ενώ για το προσεχές παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα, στην Ιτέα, είπε τα εξής:

"»Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, από τις καλύτερες στον όμιλό μας. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι από τη μέση και μπροστά είναι αρκετά ποιοτική, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, όμως, είναι και μία ομάδα που μας "βολεύει", βάσει του στιλ παιχνιδιού της. Ο Ρήγας έχει καλές αγωνιστικές μέρες, κόντρα σε ομάδες που προσπαθούν να παίξουν δημιουργικά, με πρωτοβουλία, παίζοντας αμυντικά και κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα στηριχθούμε στα δυνατά μας σημεία, με καλή ανασταλτική λειτουργία, πολύ τρέξιμο, αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις, στις οποίες είμαστε καλοί, μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός πλάνων, ενόψει Αστέρα θα είναι ο Χατζηαθανασίου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αλλά και ο Αλεξίου που αντίκρισε έβδομη κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Διγενή και σκόπιμα αποφάσισε να αποβληθεί, προκειμένου να μειώσει την ποινή του από δύο αγωνιστικές σε μία. Η προετοιμασία του Ρήγα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (3/3) με προπόνηση στο Βελεστίνο, με την ομάδα να φεύγει το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της αναμέτρησης, για την Ιτέα.