noodles volos banner

Ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. για τη δικαίωση με Κόλα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Β. μετά τη δικαίωσή του στην υπόθεση Κόλα. Αναλυτικά:

"Δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο τον φίλαθλο κόσμο, ότι σήμερα η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ΔΙΚΑΙΩΣΕ την ομάδα μας στην υπόθεση της ένστασης, που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Κλεβί Κόλα.

Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε επισήμως και εγγράφως ο Σύλλογός μας, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, έκρινε την ένσταση του Ρήγα Φεραίου ως ΑΒΑΣΙΜΗ, καθώς σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής Κλεβί Κόλα είχε καταστήσει σαφές προς τη διοργανώτρια αρχή ότι δε θα έκανε χρήση της άδειας προπονητή και είχε επιλέξει την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή σε μόνιμη βάση.

Επιπλέον,  ο ποδοσφαιριστής δήλωσε εγγράφως την απόφασή του αυτή,  καταθέτοντας παράλληλα και την προπονητική του ταυτότητά στην ΕΠΟ.

Κατόπιν αυτών, απορρίφθηκε η ένσταση του Ρήγα Φεραίου και διατάχθηκε η κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της ΕΠΟ.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα της δικαστικής περιπέτειας και υπόσχεται ότι θα κρατήσει ψηλά την ιστορία του Συλλόγου μας, αγωνιζόμενη ενάντια σε όσους θέλουν να τη βλάψουν. Ας μην ξεχνούν κάποιοι, ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη!

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Ευχαριστεί Μπιλίρη και Λίβα

Σε νέα ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός Β. ευχαριστεί τους νομικούς Μπιλίρη και Λίβα: "Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους έγκριτους νομικούς κ. Αργύρη Λίβα και κ. Παναγιώτη Μπιλίρη, οι οποίοι ήταν και αυτοί,  που εκπροσώπησαν τον Σύλλογό μας στην εκδίκαση της ένστασης του Ρήγα Φεραίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Παράλληλα, ευχαριστεί και όλο το νομικό επιτελείο του Συλλόγου, που στήριξε με τις γνώσεις του το δίκαιο επιχείρημά μας, που οδήγησε στην θετική έκβαση της υπόθεσης μας.

Last modified onFriday, 02 March 2018 18:28