noodles volos banner

Άφησαν πίσω τη Νίκη και δουλεύουν για ΝΠΣ

Στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τεβεκέλη, τελείωσε για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου το ντέρμπι με τη Νίκη, την Κυριακή που πέρασε, με τους ερυθρόλευκους, πλέον, να εστιάζουν στο ματς, κόντρα στον ΝΠΣ, στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 22η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, έγινε σε όλους αντιληπτό πως δεν υπάρχουν περιθώρια αρνητικών συναισθημάτων και κακής ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα βαθμούς, προκειμένου να "εξαφανιστούν" τα σενάρια περί υποβιβασμού του στα τοπικά πρωταθλήματα. Κι αν αναλογιστούμε το γεγονός πως εκκρεμεί και η έκδοση της απόφασης, σχετικά με την περιβόητη υπόθεση "Κόλα", η οποία μπορεί να στερήσει από τον Ολυμπιακό έξι βαθμούς, τότε η ανάγκη για θετικά αποτελέσματα κρίνεται επιτακτική, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ, στη Νεάπολη, ένα γήπεδο από το οποίο μόνο η Νίκη φέτος έχει καταφέρει να φύγει, δίχως να ηττηθεί (τελικό σκορ 1-1 για την 19η αγωνιστική).

Το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας "κόπηκε", καθώς η αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές και μαθηματικά του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, κάτι που σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν μία μέρα λιγότερη, σε σχέση με τις υπόλοιπες εβδομάδες, να προετοιμαστούν, με τον Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Το κανονικό πρόγραμμα φυσικά ακολούθησαν οι Σέττος, Καμπλιώνης και Λούγκος που, παρά τους μικροτραυματισμούς τους, αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στη Νίκη και φαίνεται πως μέρα με τη μέρα φτάνουν όλο και πιο κοντά στο 100% της ετοιμότητάς τους, αφού φάνηκε, όπως είπε και ο Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου, πως ήταν εκτός ρυθμού την περασμένη Κυριακή.

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Δήμος Κόκας, ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα στα πλευρά του, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν την αναμέτρηση με τη Νίκη, αγωνίστηκε κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, αλλά τη Δευτέρα δεν προπονήθηκε, προκειμένου να αναρρώσει.

Στην προπόνηση της Τρίτης, βέβαια, η οποία διεξήχθη ξανά στις εγκαταστάσεις της φετινής έδρας του Ολυμπιακού, ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας και μέσος των ερυθρολεύκων προπονήθηκε κανονικά, δίχως πρόβλημα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Last modified onTuesday, 27 February 2018 20:08