noodles volos banner

Σταματίου: "Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας"

Δυσαρεστημένος για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του, αλλά ταυτόχρονα σίγουρος για την άμεση βελτίωση της κατάστασης, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Κώστας Σταματίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων:

"Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε και δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές του Φλίγκου και του Αλεξανδρή. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι. Σε έναν "βούρκο", όπου η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει, ο αντίπαλός μας πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, με ένα σουτ από αυτά που κανένας τερματοφύλακας δεν μπορεί να αντιδράσει. Μοιραία, λοιπόν, σε ένα γήπεδο που δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές μου κλήθηκαν να προσεγγίσουν με ορθολογικό τρόπο την αντίπαλη περιοχή, κόντρα σε έναν Αχιλλέα που μετά το 1-0 αμυνόταν μαζικά. Είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Σκοπελίτη και τον Κιπτίου να ισοφαρίσουμε νωρίς και να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, αλλά επαναλαμβάνω η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, μας έχει "γυρίσει την πλάτη", τις τελευταίες εβδομάδες. Στο ποδόσφαιρο, πέρα από την ικανότητα, παίζει κι η τύχη σπουδαίο ρόλο".

Για το αν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είναι ικανά να επηρεάσουν την καλή φετινή αγωνιστική εικόνα του ΓΣΑ:

"Σαφώς, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει δημιουργηθεί μία αρνητική εικόνα για την ομάδα μας, αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω πως υπάρχουν χίλιοι σοβαροί λόγοι. Αρχικά, πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχουμε το ρόστερ που μπορεί να δίνει συνεχώς ανάσες σε βασικούς μας ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που απαρτίζουν το αρχικό σχήμα του ΓΣΑ, παίζουν συνεχόμενα 90λεπτα από το καλοκαίρι ακόμα. Παράλληλα, τις τελευταίες εβδομάδες, είχαμε πολλές απουσίες, είτε λόγω τιμωριών, είτε λόγω τραυματισμών. Σημαντικές απουσίες στο Βελεστίνο, σημαντικές απουσίες στον Αλμυρό με τα Σέλλανα, σημαντικές οι απουσίες και στα Φάρσαλα. Αυτά δεν προέκυψαν στον πρώτο γύρο, προέκυψαν τώρα.

Κάνουμε, βέβαια, την αυτοκριτική μας, ξέρουμε πλέον σε ποια κατηγορία παίζουμε και πού βρισκόμαστε, αντιλαμβανόμαστε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Πλέον, είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Καταφέραμε να "καθαρίσουμε" από κάρτες πέντε βασικούς μας ποδοσφαιριστές, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τους Κοντοβά, Σαββίδη, Κιπτίου, Αλεξανδρή και Φλίγκο. Όλοι θα είναι στη διάθεσή μας. Πιστεύω σε όλα μου τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Τα προβλήματά μας, πάντως, ήταν αυτά που ανέφερα παραπάνω και πρέπει να ακούγονται. Πολλοί μας χλεύασαν τις τελευταίες εβδομάδες. Άλλοι λένε πως τα παρατήσαμε, άλλοι λένε πως δίνουμε βαθμούς σε ομάδες. Δεν είναι έτσι τα πράγματα".

Για τον ερχόμενο αγώνα με τη Θήβα στον Αλμυρό:

"Η Θήβα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά τον γνωρίζουμε καλά. Έχει κάνει, βέβαια, ορισμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, αλλά πάνω-κάτω γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Επαναλαμβάνω, τα πράγματα για εμάς, από 'δω και πέρα, αλλάζουν. Έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας, κάνουμε ελεύθερα τα πλάνα μας, έχουμε περισσότερες λύσεις. Είναι ένα μας "τελικός" για εμάς, προκειμένου να κάνουμε τη μία από τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε για την παραμονή μας στη Γ' Εθνική και μαθηματικά".

Last modified onTuesday, 27 February 2018 18:46