noodles volos banner

Μπόρας: "Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω πως θα δικαιωθούμε"

Ο Θανάσης Μπόρας, ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του, κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου την περασμένη Κυριακή, καθώς ήταν τιμωρημένος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μιλήσει στο magnesiasports για το πώς ήρθε το πολύτιμο αυτό "τρίποντο" για τους Βελεστινιώτες, από τη σκοπιά του "θεατή". Παράλληλα, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ρήγα, υπογραμμίζοντας πως η αυτοπεποίθηση, το πείσμα και η δουλειά είναι ο δρόμος για τη "δικαίωση" στο τέλος της σεζόν, που θα είναι η παραμονή. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Διγενή:

"Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κάναμε. Γνωρίζαμε πως θα πάει στη δύναμη και το πάθος, οι συμπαίκτες μου ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι γι' αυτό. Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Στη συνέχεια, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Όσον αφορά τον Διγενή, δε μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, δεν έκανε κάποια σημαντική ευκαιρία και πιστεύω πως δίκαια επικρατήσαμε. Εγώ, προσωπικά, που το είδα απ' έξω, μου κακοφάνηκε λίγο η απόδοση του διαιτητή. Έβγαλε πολλές κάρτες στους συμπαίκτες μου που, πολλές από αυτές, μου φάνηκαν αυστηρές".

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ρήγα, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, κι αν αυτή μπορεί να τους βοηθήσει να επεκτείνουν το σερί τους:

"Μετά το "τρία στα τρία", η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Το μυστικό μας στον Ρήγα είναι πως είμαστε μία οικογένεια και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια σαν μία "γροθιά", μέχρι το τέλος. Σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά ποτέ δε χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Πεισμώναμε και δουλεύαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, πιστεύω πως θα δικαιωθούμε".

Για την ερχόμενη αναμέτρηση, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, εκτός έδρας:

"Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Στο ματς του Βελεστίνου, στον πρώτο γύρο, ήμουν απών, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών μου. Οπότε, δεν έχω παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά, παρά μόνο από μερικά βίντεο. Θα πρέπει να διαχειριστούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με μυαλό και πολλή προσοχή, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου, με σκοπό να πάρουμε κάτι θετικό. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, θα παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή που έρχεται κι ελπίζω να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, το οποίο αν έρθει, θα είναι υπερπολύτιμο για το τέλος".

Last modified onTuesday, 27 February 2018 20:18