Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/51839
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/51839
noodles volos banner

Παρόντος Τζιώρα έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι της Νίκης (photos)

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Αδιέξοδο» στον Άνω Βόλο ο σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της  Νίκης έκοψε την πίτα του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τη μεριά των παλαιμάχων οι κ.κ. Κοκκινάκης, Χανταμπάκης, Βλαχόπουλος, Γούργος, Τσόγκας, Διαμαντάρας, Τσουκαλάς, Ρίζος, Σφέτσος, Ανδρουτσόπουλος, Ζαφειρίου, Βαταμίδης, Τσούμας, Μαργαριτόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτόπουλος, Σπυριδάκης, Φασουράκης, Κοντοβάς, Κίτσος, Μαντζανάς, ενώ μαζί τους ήταν και ο επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Γιάννης Σακόπουλος. 

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Σάκης Νταφέκας, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί.

Ο Χρήστος Τζιώρας εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης Βόλου και οι Βασίλης Βενέτης και Γιώργος Κουτσούκης τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Να σημειωθεί ότι από την Ερασιτεχνική Νίκη παραχωρείται χώρος της στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία των Βετεράνων από σήμερα Παρασκευή.

Σε επικοινωνία που είχε το Magnesiasports με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κυριάκο Κοκκινάκη έκανε την εξής σύντομη δήλωση: «Μαζευτήκαμε σαν παρέα και κόψαμε την πίτα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μείναμε ευχαριστημένοι από την παρουσία της διοίκησης και την ευχαριστούμε για την παραχώρηση του χώρου στο Πανθεσσαλικό».

*Δείτε στην παρακάτω image gallery κι άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Last modified onFriday, 23 February 2018 13:13

Image Gallery

{gallery}51839{/gallery}