noodles volos banner

Ακόμα ένας "τελικός" κόντρα στον Διγενή για τον Ρήγα την Κυριακή

Με απόλυτη προσήλωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς και τη συνέχεια της αγωνιστικής ανάκαμψης στο πρωτάθλημα, προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, προετοιμάζεται ο Ρήγας Φεραίος, στο πλαίσιο της κυριακάτικης αναμέτρησής του, κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Οι Βελεστινιώτες πέρασαν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεχόμενοι ένα αγωνιστικό "χαστούκι" του ΝΠΣ την Τετάρτη, από τον οποίο ηττήθηκαν με σκορ 7-0, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, δε θα μπορούσε να είναι και η καλύτερη, με το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να προσπαθεί να πείσει τους ποδοσφαιριστές του πως το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να μείνει στο παρελθόν.

Ο αγώνας κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, για την 21η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, δύναται να χαρακτηριστεί "ζωής ή θανάτου" για τον Ρήγα, που κάνει την ύστατη προσπάθειά του, λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να αποφύγει την πτώση του στις τοπικές κατηγορίες. Απέναντί του θα βρει μία ομάδα που κυνηγά, με λιγότερες πιθανότητες βέβαια, τον ίδιο στόχο, με την ομάδα των Τρικάλων να αποχαιρετά με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια την κατηγορία, σε περίπτωση που ηττηθεί στο Βελεστίνο. Τα δύο συγκροτήματα γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, έχοντας έρθει αντιμέτωπα δύο φορές τη φετινή αγωνιστική σεζόν (και οι δύο αναμετρήσεις στην έδρα του Διγενή, στην Οιχαλία). Αρχικά, το καλοκαίρι, σε φιλική αναμέτρηση, η ομάδα του Νεοχωρίου είχε νικήσει τον Ρήγα, με σκορ 6-3, ενώ λίγους μήνες αργότερα, σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες, με 0-0.

Στο στρατόπεδο του Ρήγα, συνεχίζουν να πιστεύουν πως αν η ομάδα τους καταφέρει να πάρει τις νίκες που χρειάζεται, μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, με την αναμέτρηση που έρχεται να αποτελεί "σημείο αναφοράς" στην προσπάθειά τους. Μοναδική απουσία για τους Βελεστινιώτες θα είναι ο Μπόρας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει για μία αγωνιστική. Αντίθετα, το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι της Νεάπολης, κόντρα στον ΝΠΣ την Τετάρτη, φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως ο Παπακώστας που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι στη διάθεση των προπονητών του την Κυριακή.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2), με χαλαρή προπόνηση, στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί κι η αποστολή, ενόψει Διγενή.

Last modified onSaturday, 24 February 2018 09:28