noodles volos banner

Χωρίς Σάββα κόντρα στον Αστέρα που έρχεται χωρίς τρεις βασικούς

Μία ομάδα που στα εκτός έδρας ματς βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο να παίξει ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό.

Αυτός είναι ο Αστέρας Ιτέας που σκοράρει εύκολα, αλλά και δέχεται εύκολα το γκολ μακριά από το σπίτι, όπως αποδεικνύουν τα 10 τέρματα ενεργητικό και τα 11 παθητικό εκτός Ιτέας, όπου έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τον κυριακάτικο αντίπαλό του, που έχει 24, και από τον οποίο θέλει να πάρει τη ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου, που είχε λήξει ισόπαλο με 0-0, με τον Θεό να χάνει πέναλτι, που θα έβαζε μπροστά στο σκορ τους τότε φιλοξενούμενους.

Για τη βολιώτικη ομάδα υπάρχει η απουσία του επί μακρόν τραυματία Ανδρέα Κόκα δεν υπάρχουν, ενώ τελικά δεν πρόλαβε να βγει το δελτίο του Σάββα, που θα μείνει επίσης εκτός 18αδας.

Από τους φιλοξενούμενους τιμωρημένοι είναι οι Χαραλαμπίδης, Γεωργουσόπουλος, Αντωνόπουλος  Μαλισσόβας, που δε θα αγωνιστούν. Ο μέσος Χαραλαμπίδης είναι βασικότατος με 14 συμμετοχές και 1 γκολ, όπως και ο επιθετικός Γεωργουσόπουλος και ο αμυντικός Αντωνόπουλος, που έχουν επίσης 14 ματς και ένα τέρμα, ενώ ο Μαλισσόβας είναι μεταγραφή του Ιανουαρίου από τον Ταμυναϊκό.

Στον Ολυμπιακό, στόχος του οποίου είναι να αξιοποιήσει για 3η φορά το Πανθεσσαλικό, αφού οι δύο από τις τέσσερις εντός έδρας επιτυχίες έχουν σημειωθεί στο ΕΑΚ, η διοίκηση φρόντισε με πληρωμές και με υπόσχεση για πριμ, αν γίνει το 3Χ3 στις επόμενες αγωνιστικές (Ρήγας Φεραίος και Α.Ο. Σελλάνων εκτός οι επόμενοι αντίπαλοι) να φτιάξει κ άλλο το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας, η γενική είσοδος του οποίου ορίστηκε στα 5 ευρώ, θα είναι ο 28χρονος Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, ο οποίος δεν έχει συναντήσει ξανά τον Ολυμπιακό Β. στο παρελθόν.

πηγή φωτό: oichalianews