noodles volos banner

Με στόχο να συνεχίσει το σερί της η Νίκη

 

Με τον προτελευταίο της βαθμολογίας με δέκα πόντους Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον οποίο σημείωσε τη δεύτερη ευρύτερη επιτυχία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 4-1 στο Παντελής Μαγουλάς στον πρώτο γύρο, κοντράρεται εκτός έδρας η Νίκη Βόλου την Κυριακή στις 15.00 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι μετρούν τρία συνεχόμενα τρίποντα με Αστέρα Ιτέας, Ρήγα Φεραίο και Σέλλανα και συνολικά στην τελευταία πεντάδα αγώνων πέντε νίκες και μία ισοπαλία με τον Διγενή Νεοχωρίου, δεχόμενοι γκολ στο 90’, κάτι που τους επέτρεψε να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην οποία και θέλουν να κρατηθούν. Η ομάδα φαίνεται να έχει δέσει αγωνιστικά και επιθυμεί να συνεχίσει ανάλογα, ενώ στην αποστολή θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες Τζάθας και Γκάγκαλης, αφού, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, βγήκαν τα δελτία τους, κι έτσι η Νίκη θα συμπληρώσει 18αδα.

Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, δεδομένες είναι οι απουσίες λόγω τιμωρίας των Μέτσε και Μπάιριτς, που πήραν την 4η κίτρινη κάρτα με τα Σέλλανα και μάλιστα το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρατηρήθηκαν με κίτρινη συνολικά επτά ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (Αναστασίου, Βέργος, Δημολιός, Μπάιριτς, Λάιος, Μέτσε, Θεολόγης), επέφερε πρόστιμο από την ΕΠΟ 300 ευρώ.

Επίσης, θυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή και ο τιμωρημένος νεοαποκτηθείς Ντινιωτάκης, που πήρε τέταρτη κίτρινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα με την προηγούμενη ομάδα του, Α.Ε. Μυλοποτάμου, ενώ μέσα στην εβδομάδα αποχώρησε ο Δημολιός για τον Απόλλωνα Λάρισας. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Τζιώρας, που εξέτισε την ποινή του, αλλά όπως και να ‘χει, είναι γρίφος η ενδεκάδα με την οποία θα κατέβει η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά τη συντριβή του στην έδρα του με 0-5 από τον Αστέρα Ιτέας είχε τρεις σερί ισοπαλίες και μία ήττα την περασμένη αγωνιστική στη Θήβα με 1-0. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 19 Νοεμβρίου, όταν και επικράτησε του Βελουχίου με 3-0 στο γήπεδό της.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Φαρσάλων αναμένεται να είναι βαρύς και το παιχνίδι θα πάει περισσότερο στη δύναμη και το πάθος. Διαιτητής ορίστηκε ο Β. Λαθύρης από τη Φθιώτιδα, που έχει παίξει μόνο σε τέσσερα ματς στη Γ’ Εθνική φέτος κι αυτό είναι το πέμπτο.

Στη Θύρα του Σταδίου των Φαρσάλων οι φίλαθλοι της Νίκης

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Φάρσαλα για την είσοδο των φιλάθλων στον αγώνα Αχιλλέας-Νίκης Β: «Την Κυριακή 21/1 και ώρα 15:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων τη Νίκη Βόλου για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα εισέλθουν στο γήπεδο από τα εκδοτήρια της Θύρας 2 (σ.σ. Βόρεια είσοδο) και θα τοποθετηθούν στην Θύρα 2, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδος μας θα εισέλθουν από τη Θύρα 1 και θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου».