noodles volos banner

Να ντουμπλάρει τις νίκες του με τον Αμβρυσσέα στοχεύει ο Ρήγας

Χωρίς περιθώρια για απώλεια βαθμών, ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου το μεσημέρι της Κυριακής (21/1, 15:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, με στόχο το 2Χ2 φέτος απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

 Η ομάδα των Σπαθή και Αλεξίου προέρχεται από δύο ήττες με τις ομάδες κορυφής (Νίκη Βόλου εντός, ΝΠΣ Βόλος εκτός) και όλοι στα ενδότερά της γνωρίζουν πως τα πράγματα έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Ο Ρήγας, καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το μεγάλο του "όπλο" τα προηγούμενα χρόνια συμμετοχής του στην τρίτη εθνική κατηγορία, την έδρα του, καθώς έχει μόλις μία νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, αυτήν κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου. Μόνο το Βελούχι έχει χειρότερη συγκομιδή και συγκεκριμένα τρεις βαθμούς, ενώ ο Ρήγας έχει έξι.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η ομάδα έχει μείνει τόσο πίσω βαθμολογικά, με το παιχνίδι της Κυριακής να θέλουν όλοι να αποτελέσει τη "νέα αρχή" στον "αγώνα δρόμου" που επιβάλλεται να κάνει, αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στη Γ' Εθνική.

Αντίπαλος του Ρήγα ο Αμβρυσσέας Διστόμου, μία ομάδα με ποιοτικούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές που κάνει καλή πορεία, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πήρε μόλις ένα βαθμό.

Το τεχνικό τιμ κι οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα γνωρίζουν τον αντίπαλό τους και ξέρουν ποια είναι τα "τρωτά" του σημεία, στα οποία θα επιχειρήσουν να "χτυπήσουν", έχοντας ως οδηγό και το σημαντικό διπλό του πρώτου γύρου με 1-2 στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και μάλιστα με ανατροπή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα θα προσπαθήσουν να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και στο τρέξιμο, εκεί που ο πιο νεανικός Ρήγας έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με μία ομάδα με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, που στο τελευταίο ματς έφτασε τα 28 χρόνια. Και, φυσικά, σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, θα βοηθήσει και το μεγάλης έκτασης γήπεδο του Βελεστίνου, το οποίο ο Ρήγας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά ο Αμβρυσσέας ίσως τα βρει "σκούρα", καθώς έχει συνηθίσει να κάνει το παιχνίδι του στο μικρό πλαστικό γήπεδο του Διστόμου.

Στα αγωνιστικά, απών θα είναι ξανά ο Θανάσης Μπόρας που είναι στρατευμένος και απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του Βελεστίνου, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Γεωργατζή, ο οποίος είναι επίσης στρατευμένος, αλλά διαθέσιμος κι έτοιμος να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες, θα είναι στη διάθεση των Αλεξίου, Σπαθή και Γάτου. Η προετοιμασία του Ρήγα ολοκληρώνεται το Σάββατο (20/1) και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.