noodles volos banner

"Παίζει" δυνατά η επιστροφή στο ΕΑΚ για τον Ολυμπιακό Β.

Η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου είναι στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού και σίγουρα, αν συμβεί αυτό, θα είναι κάτι που θα αλλάξει την ψυχολογία πρωτίστως του κόσμου και ακολούθως των ποδοσφαιριστών.

Το ενδεχόμενο να γυρίσουν οι ερυθρόλευκοι στη φυσική τους έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εκεί που η ομάδα έχει άλλη δυναμική κι αυτό φάνηκε στα δύο παιχνίδια που έδωσε εκεί με Ρήγα Φεραίο και Α.Ο. Σελλάνων, είναι αρκετά ισχυρό, αφού φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα της «νέας» διοίκησης μετά την αποχώρηση Μποτσιβάλη. Εξελίξεις πάντως οριστικές θα υπάρξουν μετά το ματς με το Βελούχι, αφού αυτός ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, εφόσον έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια.

Πολλοί θα θυμούνται τις δηλώσεις που είχαν γίνει μετά το 3-0 επί του Ρήγα Φεραίου στο ίδιο γήπεδο από τον τότε προπονητή Κώστα Μπράτσο, που είχε χαρακτηρίσει συγκλονιστικό να αγωνίζεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ: «Ένιωσα ο ίδιος ότι βοήθησε το ΕΑΚ, φανταστείτε τα ίδια τα παιδιά που έπαιζαν. Το είδα στα μάτια τους και στη συμπεριφορά τους και σε κάθε κίνησή τους. Ήταν κάτι συγκλονιστικό», είχε σχολιάσει ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Μέμος Παρίσης, στην τελευταία Γ.Σ. του συλλόγου είχε πει χαρακτηριστικά πως αν η ομάδα έδινε τα ματς με τον Ρήγα και τα Σέλλανα στο Πανθεσσαλικό μπορεί να μην τα έπαιρνε.

Η ουσία είναι ότι μπροστά στο κοινό του το βολιώτικο συγκρότημα έχει να πανηγυρίσει νίκη από το ματς με τα Σέλλανα και επειδή η προσπάθεια αγωνιστικής ανάκαμψης πρέπει να στηριχθεί σε μία δυνατή έδρα, η επιστροφή στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» μοιάζει ως η καλύτερη λύση, καθώς τα πράγματα είναι οριακά. Είναι δε βέβαιο ότι αν ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, τότε η κίνηση αυτή θα φέρει ενθουσιασμό στους φιλάθλους.

Εξάλλου στους τρεις αγώνες που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό (τους χώρους του οποίου για προπονήσεις θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να έχει, ασχέτως πού θα δίνει τα επίσημα παιχνίδια) είχε μία δύσκολη νίκη με 2-1 κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, μία λευκή ισοπαλία με τη Θήβα και την ήττα με 0-2 από τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει ευνοϊκό πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο με επτά ματς εντός έδρας και πέντε εκτός και οφείλει να μαζέψει όσο το δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς στο «σπίτι» της.

Κατά τα λοιπά αισιοδοξία επικρατεί στην ομάδα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, αφού υπάρχει κινητικότητα, αλλά όχι κάτι χειροπιαστό ακόμη, ενώ χαρά γεμίζει τους ιθύνοντες το ενδιαφέρον για τα μίνι διαρκείας που κυκλοφόρησαν. Σήμερα (28/12) το βράδυ να σημειώσουμε ότι συνήλθε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη επανήλθαν οι τρεις παίκτες που είχαν παραπάνω άδεια, οι Μέμμος, Καρβούνης και Κραγιόπουλος. 

Last modified onThursday, 28 December 2017 21:40