noodles volos banner

Σε αναζήτηση τριών παικτών ο Ρήγας Φεραίος

Κάρτες έχει συμπληρώσει ο Τσιώλης Κάρτες έχει συμπληρώσει ο Τσιώλης

Η ανάγκη ενίσχυσης για τον Ρήγα Φεραίο, που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, ώστε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, είναι ολοφάνερη. Το προπονητικό τιμ έχει ζητήσει τρεις ποδοσφαιριστές κι αυτούς σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία αναζητά η διοίκηση, η οποία δείχνει διατεθειμένη να κάνει ακόμη και την υπέρβαση, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα αυτό που χρειάζεται.

Οι θέσεις για τις οποίες κινούνται οι Βελεστινιώτες είναι αυτές του στόπερ, του φορ και ενός δημιουργικού χαφ, που θα μπορεί να αγωνίζεται είτε στον άξονα (κυρίως) είτε στα πλάγια.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες πήραν ανάσες για τρεις μέρες τα Χριστούγεννα και συνεχίζουν τις προπονήσεις, που έχουν και τον χαρακτήρα μίας μίνι προετοιμασίας, αφού είναι αρκετά δυνατές, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα δοθεί νέο διήμερο ρεπό, για να ξαναμπούν σε ρυθμούς πρωταθλήματος από τη νέα βδομάδα, με τον επόμενο αντίπαλο να είναι η Νίκη Β. εντός έδρας. Γι’ αυτήν την αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσιώλης και Τζέκα. Ο δεύτερος πάντως μπήκε την Πέμπτη στην  προπόνηση, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

 

Last modified onThursday, 28 December 2017 20:53