noodles volos banner

Πήρε Μπαρούτα ο Γ.Σ. Αλμυρού, χαλάει του Πετρουζέλη

Τον 23χρονο (γεννημένο στις 25/4/94) αριστερό μπακ Νίκο Μπαρούτα απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Λάκης Μπακάλης ζήτησε έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, δίνοντας τρεις επιλογές, και με συνοπτικές διαδικασίες ο Στέλιος Βούλγαρης έκλεισε τον Λαρισαίο αμυντικό, που βρέθηκε το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-15 στην Παναχαϊκή, προερχόμενος από τη Δήμητρα Γιάννουλης, αλλά αποχώρησε γρήγορα για τον Δωτιέα Αγιάς στο δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς (9 συμμετοχές). Ακολούθησαν δύο γεμάτες χρονιές σε Τύρναβο και Πιερικό στη Γ’ Εθνική με συνολικά 57 συμμετοχές, δείγμα ότι ο Αλμυρός παίρνει έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα, ενώ ο Πετρουζέλης θεωρούνταν κλεισμένος και είχε κανονιστεί ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του, δεν πήγε ποτέ στον Αλμυρό κι έτσι η μεταγραφή του χαλάει, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του.

Αυτό που κοιτάνε τώρα στον Γυμναστικό είναι να πάρουν έναν αμυντικό μέσο, έναν στόπερ και έναν πλάγιο επιθετικό, ενώ παρότι προτάθηκαν και ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές, ο Λάκης Μπακάλης εμπιστεύεται τους Έλληνες και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία κάποιου ξένου, για να σκεφτεί την απόκτησή του.