noodles volos banner

Ζητούν από τον Δ. Καραγιάννη 430.000 ευρώ 21 πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Στη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου την 3η Ιουλίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Νίκος Τσεκούρας, είχε επισημάνει στην ομιλία του «εμείς δε θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο καταχρεωμένο και ανθρώπινες τραγωδίες με πρώην παράγοντες που τρέχουν στα δικαστήρια. Αυτοί δε θέλουν να ακούσουν για Ολυμπιακό Βόλου αντί να είναι εδώ τώρα και να βοηθούν».

Φαίνεται πάντως ότι τα λεγόμενά του για πρώην παράγοντες που τρέχουν στα δικαστήρια λόγω της ομάδας επιβεβαιώθηκαν γρήγορα. Κι αυτό γιατί δύο βδομάδες μετά από το δικαστικό ρεπορτάζ προκύπτει ότι είκοσι ένας πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όταν η ομάδα ήταν ΠΑΕ και αγωνιζόταν στη Football League τις σεζόν 2014-15 και 2015-16, μέχρι να διαλυθεί και ν’ αποσυρθεί από το εν λόγω πρωτάθλημα (μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 24/1/16), στράφηκαν νομικά με αγωγή που κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείου Βόλου πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή κατά του πρώην προέδρου Δημήτρη Καραγιάννη. Μάλιστα ζητούν το ποσό των 430.000 συνολικά, χρήματα που αφορούν σε μη καταβολή δεδουλευμένων. Η αγωγή θα εκδικαστεί στις 3 Νοεμβρίου 2017, ενώ σ’ αυτήν αναφέρεται πως οι ποδοσφαιριστές έχουν βγει κερδισμένοι αρχικά από την προσφυγή τους στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Οι ποδοσφαιριστές που προσέφυγαν είναι οι: Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαλούσης, Ευστάθιος Ρόκας, Φερνάντεζ Νταρίο Εζεκιέλ Γκαρσία, Κυριάκος Στρατηλάτης, Αλέξανδρος Ζέρης, Γεώργιος Ντάσιος, Στράτος Χιντζίδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Νικόλαος Μπουτζίκος, Έρικ Γουόρντεν, Σπύρος Γκουγκούδης, Δημήτρης Καραμανλής, Αναστάσιος Χρυσοστομίδης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σταύρος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Γεώργιος Μαργαρίτης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Χρήστος Ιντζίδης και Σταμάτης Καρράς.

 

Last modified onWednesday, 19 July 2017 11:44