noodles volos banner

Να ζεστάνει τον κόσμο θέλει την Παρασκευή ο Μποτσιβάλης

Μπορεί τα πράγματα να πήγαν κάπως πίσω, αλλά σίγουρα οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου δε σκοπεύουν να αφήσουν τον κόσμο τους για πολύ ακόμη να ανησυχεί,  αφού την Παρασκευή σκοπεύουν να τους ζεστάνουν, σε μία πανηγυρικού χαρακτήρα συνέντευξη Τύπου στις 13.00 στην αίθουσα Τύπου στο Πανθεσσαλικό.

Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες λένε ότι μαζί με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, που εκτός απρόοπτου θα ανακοινωθεί, θα είναι νέοι ποδοσφαιριστές, που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κόσμου, ενώ το παρών θα δώσει το προπονητικό τιμ. Παράλληλα, στη συνέντευξη θα εκπροσωπηθεί και ο Ερασιτέχνης, πολύ πιθανόν με τον πρόεδρο του κ. Τσεκούρα.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη επιδιώκει μετά τη συνέντευξη Τύπου να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα και να αρχίσουν οι φίλαθλοι να σκέφτονται πάλι αισιόδοξα, όπως πέρσι τέτοιον καιρό.

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μετά από μία μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας με τους φιλάθλους να παρακολουθούν τα πολλά επεισόδια στο σίριαλ Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου, μέχρι το οριστικό ξεκαθάρισμα με την ανάληψη -μετά από απόφαση της Γ.Σ. της 3η Ιουλίου- της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον έμπειρο παράγοντα, κάτι που σίγουρα τους κούρασε ψυχολογικά.

Έτσι, σχεδόν τρεις βδομάδες μετά θέλουν επιτέλους να πάρουν τα πάνω τους με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν στην προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου και από την οποία δημιουργούνται κάποιες προσδοκίες, που δεν πρέπει να διαψευστούν.

Ο λαός του Ολυμπιακού Βόλου σίγουρα έκανε υπομονή, αλλά τώρα επιθυμεί να δει απτά δείγματα για το ότι οι εξαγγελίες για μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα θέσει ως πρώτο στόχο την άνοδο θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

Σίγουρα οι δηλώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό θα δώσουν κατά ένα μεγάλο βαθμό απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όπως για παράδειγμα αν τελικά ο Ολυμπιακός απέκτησε κάποιους παίκτες-κολώνες από τη Β’ Εθνική, όπως είναι δεδομένο ότι προσπάθησε να κάνει τις προηγούμενες μέρες, ερχόμενος σε επαφή μαζί τους. Βέβαια, ο αριθμός αυτών θα είναι συγκεκριμένος, αφού το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών θα είναι από τη Γ’ Εθνική με συνεπή παρουσία στην κατηγορία, της οποίας τις ιδιαιτερότητες θα γνωρίζουν καλά.

Ένας που ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία είναι και ο Σέρβος επιτελικός χαφ Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που θεωρείται κλεισμένος. Ο 28χρονος μέσος, που έμεινε στη Νίκη λιγότερο από δύο μήνες λόγω οικονομικών προβλημάτων κυρίως (πήγε τέλος Ιανουαρίου και έφυγε μέσα Μαρτίου), έχει παίξει μόνο στην τρίτη κατηγορία στη χώρα μας με Κοζάνη, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη με 122 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 19 γκολ.