noodles volos banner

Για την 4η συνεχόμενη νίκη στην έδρα του o ο Ολυμπιακός Β.

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε μία βδομάδα στο γήπεδό του, καθώς προηγήθηκαν αυτές με Ρήγα Φεραίο και Θεσπρωτό την περασμένη Τετάρτη και Κυριακή, αλλά και για την 4η συνεχόμενη, αν λάβει κανείς υπόψη του και την επικράτηση κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας στις 11 Δεκεμβρίου (μετά την ισοπαλία με τον Διαγόρα Σεβαστής), θα παραταχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αντίπαλός του σε μία αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 13.45 για συγκοινωνιακούς λόγους και η οποία γίνεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας (Τρέβλας  από την Ημαθία, Δεμερτζής και Δέλλιος από την Πέλλα το διαιτητικό τρίο).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, η 1η αγωνιστικού του οποίου πάντως έχει μετατεθεί για το τέλος του Φεβρουαρίου. Πέρα από τη νίκη, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να αμβλύνει και τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η υποτονικότητά του για μεγάλο διάστημα στον αγώνα με τον Θεσπρωτό, με την ομάδα του Τίμου Καβακά να είναι για πρώτη φορά τόσο ουσιαστική και να μετουσιώνει και τις τρεις ευκαιρίες που έκανε μέχρι το 61’ σε γκολ, έχοντας απόλυτα ποσοστά ευστοχίας. Όσο κι αν στόχος είναι τα τρίποντα, ο κόσμος θέλει να βλέπει και θέαμα, γι’ αυτό και η εικόνα της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί κι αυτό είναι από τα ζητούμενα κόντρα στο συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς, αφού υπάρχουν και πιο δύσκολα παιχνίδια που δε θα τα κερδίζει ο Ολυμπιακός μόνο με τη φανέλα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Κέρι Λόρι, του οποίου το δελτίο βγήκε, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Κολημήτρας. Θετικό είναι ότι θα υπάρχει παρά το τρίτο συνεχόμενο ματς μέσα σε οκτώ ημέρες η απαραίτητη φρεσκάδα, αφού την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κάνει την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων στο τελευταίο μισάωρο.

Πέρα από τη νίκη στον σημερινό αγώνα, υπάρχει ανοικτό και το μεταγραφικό μέτωπο, καθώς η αποχώρηση Κωστόπουλου επιβάλλει τουλάχιστον την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού και μέχρι την Τρίτη, οπότε και τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, οι φίλοι των ερυθρολεύκων, αφού πανηγυρίσουν την Κυριακή για μία ακόμη φορά, θέλουν να ακούσουν και ευχάριστα νέα με την ανακοίνωση ή τις ανακοινώσεις που θα γίνουν.

Κωστόπουλος, Τέλλος, Μπρίτος, Ντα Κόστα, Στασινόπουλος, Γκίτζιας και πιο νωρίς οι Ναστέφσκι, Μανάλης έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Μουκάμ, Μασάντο, Ντόκιτς, Σουάνης και Κέρι, με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή τη στιγμή 22 παίκτες, αριθμός που θα αυξηθεί στην αρχή της άλλης βδομάδας. 

Last modified onSunday, 29 January 2017 00:04