noodles volos banner

"Η προσπάθεια δεν τελείωσε, μείνετε στο πλευρό της ομάδας"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου της Νίκης, μέσω της οποίας ζητεί συγγνώμη από τον κόσμο της Νίκης για το 5-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας και κάνει έκκληση σ' αυτόν να στηρίξει ενωμένος πιο πολύ την ομάδα, γιατί όπως τονίζεται, "η προσπάθεια δεν τελείωσε", ενώ παράλληλα δίνεται η υπόσχεση ότι δε θα επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, αφού ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο για τη βαριά ήττα της ομάδας μας στην  Φιλιππούπολη, τον καλούν να παραμείνει στο πλευρό της!

Οι αναταράξεις είτε αυτές ήταν διοικητικές, είτε αγωνιστικές, είτε εξωαγωνιστικές, πρέπει και θα αποτελέσουν παρελθόν. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη βαριά αυτή ήττα, μας φέρνει σε θέση να απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας στον φίλαθλο κόσμο μας, που θέλουμε να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση. Η προσπάθεια δεν τελείωσε, πρέπει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να πάμε όλοι μαζί την Νίκη, όσο το δυνατόν πιο ψηλά!

Η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην αμέσως επόμενη κατηγορία (Football League) είναι ρευστή και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οφείλουμε μέχρι το τέλος να παλέψουμε, υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα που για την ομάδα μας, θα είναι κι ένας "τελικός" ξεχωριστά.

Προσγειωμένοι και χωρίς τα όποια λάθη έχουν γίνει, θα δώσουμε τη δική μας "μάχη" και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν... Ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μεγάλος και δύσκολος, γι΄ αυτό όλοι μας, επιβάλλεται να σταθούμε ως "ασπίδα" για την ομάδα μας, αψηφώντας και προσπερνώντας κάθε εμπόδιο και πολύ περισσότερο την εσωστρέφεια".