noodles volos banner

Με άλλο κίνητρο κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής ο Ρήγας

Να επιβεβαιώσει τον κανόνα ότι με τις ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα τα καταφέρνει καλύτερα θέλει αύριο στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες υποδέχονται τον τρίτο Διαγόρα Σεβαστής (15.00 με διαιτητή τον Τζοβάρα από τη Φθιώτιδα) και μετά την εκτός προγράμματος απώλεια με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (0-0) οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη επιδιώκουν την επιστροφή στα τρίποντα.

Είναι αλήθεια ότι ο Ρήγας Φεραίος έχει άλλο κίνητρο στα μεγάλα ματς κι αυτό αποδείχθηκε και με τον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίον υποχρέωσε σε ήττα με 4-3, αλλά και με τη Νίκη, της οποίας επικράτησε με 2-0, όπως και με τον Ολυμπιακό Βόλου παρά την ήττα του, καθώς χρειάστηκε να δεχθεί δύο γκολ στο 82’ και το 87’, για να ηττηθεί.

Όλοι ελπίζουν ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και την Κυριακή σε ένα ματς, που ίσως είναι και το πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο του 2ου ομίλου, αφού Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Ιστιαία και Εθνικό Φιλιππιάδας αντίστοιχα, ενώ η Νίκη αγωνίζεται την επόμενη Τετάρτη. Γι’ αυτό αναμένεται να βρεθεί και ουδέτερος κόσμος στο στάδιο του Βελεστίνου, για να δει ένα ωραίο παιχνίδι.

Θετική είναι η επιστροφή του Σπαθή, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την αποβολή του με δύο κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα.

O Λάκης Μπακάλης θα αποφασίσει ποιους πέντε θα κόψει αύριο πριν τον αγώνα, έχοντας 23 διαθέσιμους παίκτες. Αυτοί είναι: Αλεξίου, Βουραζέρης, Γεωργατζής, Γκάγκας, Γκίκας, Γουτούλης, Καναβός, Χυσά, Κιπτίου, Λάμπρου, Μπακάλης, Μπομπότης, Μπόρας, Παπαγιάννης, Ράπτης, Σέττος, Σπαθής, Τζοβάρας, Τσελεπής, Τσιότρας, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου.