noodles volos banner

Χάθηκε μία βδομάδα χωρίς τακτική στον Ολυμπιακό Β.

Προπονητής που δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική είναι ο Τίμος Καβακάς και θεωρεί αρνητικό το γεγονός ότι έχει χαθεί μία βδομάδα, χωρίς ο Ολυμπιακός Βόλου να μπορέσει να δουλέψει πάνω στο τακτικό κομμάτι, καθώς ακόμη και στην τελευταία προπόνηση που έγινε σε γήπεδο, την περασμένη Δευτέρα στην Αγία Παρασκευή, ήταν τέτοιο το ψύχος, που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει όσα θα ήθελε.

Βέβαια, ακόμη κι αν γινόταν το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, όπως ασφαλώς επιθυμούσαν και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, οι φιλοξενούμενοι θα βοηθιούνταν από τον αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα θα ήταν επιβαρημένος, και ίσως αυτός θα ήταν αρνητικός παράγοντας.

Αυτό που κοιτάζει ο Τίμος Καβακάς είναι, όταν η ομάδα θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα να είναι στο επίπεδο που θέλει εκείνος κι όταν οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπόνηση μόνο στο ταρτάν για μέρες, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, καθώς εκεί που έδειχναν μέσα από τη δουλειά που έκανε τις γιορτές των Χριστουγέννων ότι πήγαιναν να βρουν ρυθμό, έκαναν μερικά βήματα, είναι αλήθεια, προς τα πίσω.

 Όμως θετικό είναι ότι δεν έμειναν σε απραξία, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο.  Στον Ολυμπιακό επίσης θεωρούν ότι τα τρία απανωτά ματς από τις 22/1 έως τις 29/1 με Ρήγα Φεραίο, Θεσπρωτό και Ιστιαία, όλα στο Πανθεσσαλικό, θα λειτουργήσουν προς όφελος της ομάδας, ώστε να πιάσει αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα από δω και πέρα λέει ότι θα γίνει μία προπόνηση αύριο το πρωί, την Κυριακή θα δοθεί ρεπό, ενώ από τη Δευτέρα οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο, πιθανόν σε κάποιο πλαστικό, με την ελπίδα ότι δε θα υπάρχει νέο κύμα κακοκαιρίας.

Σε ό,τι αφορά τον Σουάνη, οι άνθρωποι της ομάδας, παρότι δεν κατέστη δυνατόν να τον δουν με μπάλα, ξέρουν τι μπορεί να δώσει και δεν περιμένουν από μία προπόνηση να τον κρίνουν, καθώς είναι γνωστή η αξία του, ενώ θυμίζουμε ότι είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού μέσα στο 2017 με τον Ρήγα Φεραίο.

Το μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Κολημήτρας, που θα είναι εκτός για περίπου έναν μήνα έξω, καθώς έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι θα μείνει αρκετά πίσω και θα είναι δύσκολο να προλάβει σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αφότου επανέλθει.

Τέλος, για τις μεταγραφές, η αίσθηση είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να αποκτηθούν, αποκτήθηκαν και αναμένονται άλλες δύο προσθήκες, για τις οποίες δεν υπάρχει ωστόσο πίεση στην ομάδα, για να γίνουν οπωσδήποτε, απλώς θα είναι καλές, για να γεμίσει κι άλλο το ρόστερ. 

Last modified onFriday, 13 January 2017 21:45