Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/45825
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/45825
noodles volos banner

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Ολυμπιακού Β.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ παρουσία πλήθους κόσμου και όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου η κοπή πίτας του συλλόγου. Εκπροσωπήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους κ.κ. Τσιμπανάκο, Μπονόβα και Βαΐτση, οι δύο ομάδες μπάσκετ, ανδρών και γυναικών, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα μαζί με τα παιδιά των υποδομών (έκαναν αγώνες επίδειξης ποδοσφαίρου, μπάσκετ και πάλης) με όλες τους παράγοντες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρας, ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, η υφυπουργός κ. Παπανάτσιου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός Μ. Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ιάσων Χατζής, ο οποίος απένειμε ένα κάδρο με την ερυθρόλευκη φανέλα του ποδοσφαιρικού τμήματος στον γιο του ιδρυτή του συλλόγου και πρώτου προέδρου των ερυθρόλευκων κ. Φίλωνα Πουργιά,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Χατζόπουλος και ο Μ. Καπουρνιώτης ως αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Για την προσφορά της στην ομάδα τίμησε την μπασκετμπολίστρια Ελένη Ζήτη ο πρόεδρος κ. Τσεκούρας. 

Δείτε στην παρακάτω image gallery πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

 

 

Last modified onMonday, 16 January 2017 00:45

Image Gallery

{gallery}45825{/gallery}