noodles volos banner

Βαθιά ανάσα για τη Νίκη από τη νέα αναβολή

Βαθιά ανάσα πήρε η Νίκη από τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα θα πήγαινε με αποστολή ανάγκης και 16 παίκτες στη Φιλιππούπολη για το ματς με τον Απόλλωνα, αν γινόταν το παιχνίδι, λόγω των αποχωρήσεων, των προβλημάτων με τιμωρίες (Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης) και του γεγονότος ότι δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή.

Αυτοί θα ήταν οι: Ράπτης, Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Πετράκος, Βέργος, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Κόλα, Μαλακασιώτης, Κορέτα, Κόκκας, Ματθαίου, Βουρδάκης, Αλεξανδρής.

Απ’ αυτούς οι τρεις, Βουρδάκης, Ματθαίου και Ράπτης, είναι μικροί σε ηλικία (17χρονοι οι δύο πρώτοι και 16χρονος ο νεαρός τερματοφύλακας), ενώ ο Αλεξανδρής κρινόταν αγωνιστικά ανέτοιμος και ο Νικλητσιώτης έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα.

Να τονιστεί ότι εκτός του Τσιουρέλη, που θα συνεχίσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο για επαγγελματικούς λόγους, παρελθόν είναι και ο Ζενούνι, που ψάχνει ομάδα στην Αγγλία. Τέλος, για μία ακόμη φορά σήμερα, οι παίκτες της Νίκης προπονήθηκαν στο κλειστό χώρο του στίβου στο Πανθεσσαλικό. 

Last modified onFriday, 13 January 2017 20:46