noodles volos banner

Στέλιος Αλεξανδρής: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Στην μικρή προσέλευση των φιλάθλων της Νίκης στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Αλεξανδρής ενώ από την άλλη ο παίκτης του Καναλακίου Κώστας Πάνος αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και στη Νίκη είπε ότι η θέση της δεν είναι σε αυτή  την κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο παίκτες:

Στέλιος Αλεξανδρής: "Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Καθημερινά καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να σταθώ στο γεγονός πως είμαι 18 χρονών, είμαι από τα πέντε μου σ αυτή την ομάδα και σε κάθε δυσκολία ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Σήμερα αυτό δεν το διαπιστώσαμε, είχε λίγο κόσμο το γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.”

Κώστας Πάνος: “Ήρθαμε στον Βόλο να παίξουμε με μια ιστορική ομάδα ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε  Η Νίκη μπήκε πολύ δυνατά, μας πίεσε από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλα τέρματα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά είχαμε δυο ευκαιρίες για να φέρουμε το ματς στα ίσια, δεν κ αταφέραμε και συνεχίζουμε. Η θέση της Νίκης δεν είναι σε αυτή την κατηγορία.»