noodles volos banner

Αρσένος: "Βαθμός που μας δίνει δύναμη" - Σπαθής: "Αδικούμαστε από το 0-0"

 

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπι έκαναν ο βοηθός προπονητή του Πυράσου, Στέλιος Αρσένος και ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, οι οποίοι στάθηκαν στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στέλιος Αρσένος δήλωσε: "Είναι ένας βαθμός που μας δίνει δύναμη και προστίθεται στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών για την ομάδα μας που μας κάνουν να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες, ήταν δύσκολο ματς γιατί στον αγωνιστικό χώρο δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Δείξαμε πάθος αλλά δεν βγάλαμε τους αυτοματισμούς που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι άξιοι κι έχουν φθάσει την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία. Προσπαθήσαμε σήμερα να πιέσουμε ψηλά, δεν το καταφέραμε από την αρχή, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά στημένος. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σπαθής επισήμανε: "Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που κοσμούν την Μαγνησία στη Γ' Εθνική. Παίξαν δυνατά και καθαρά. Ο Ρήγας Φερεαίος αδικείται από το αποτέλεσμα βάσει ευκαιριών που είχαμε. Δικαιούμασταν τη νίκη. Πήραμε πάντως ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς και σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Απουσία του προπονητή μας, να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου διότι έδειξαν αυτοσεβασμό και πειθαρχεία".

 

Last modified onWednesday, 25 November 2015 18:53