noodles volos banner

Κ. Βελιτζέλος: “Το ότι ροκανίσαμε τη διαφορά οφείλεται στα παιδιά”

Στο γεγονός ότι η ομάδα του κέρδισε για άλλη μια φορά με το φτωχό 1-0 στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Κώστας Βελιτζέλος ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους ποδοσφαιριστές του και στην προσπάθεια που καταβάλλουν υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της έλλειψης χώρων προπόνησης και παρόλα αυτά κατάφεραν να ροκανίσουν την βαθμολογική διαφορά.  Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο προπονητές:

“Για άλλη μια φορά κερδίσαμε με 1-0, όσο κι αν παλέψαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι να βγάλουμε ένα 90λεπτο χωρίς άγχος και πίεση… Αυτό δυστυχώς είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. ‘Εχουμε βελτιωθεί αρκετά σε  εικόνα και αυτό οφείλεται στα παιδιά που δουλεύουνε καθημερινά με δυστυχώς όχι και τις καλύτερες συνθήκες γιατί είμαστε αναγκασμένοι να γυρνάμε όλο το Νομό για να κάνουμε μια προπόνηση σε συνθήκες στις οποίες δυσκολευόμαστε πάρα πολύ.  Αυτός είναι ένας λόγος ακόμα να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά διότι χωρίς παράπονο, τρώνε παραπάνω χρόνο και είχανε να βελτιώσουνε πολλά πράγματα και τα βελτιώσανε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα. Όταν δείχνεις ότι μπορείς να πάρεις πράγματα έχεις πολλά περιθώρια ακόμα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και να μην κινδυνεύσουμε στις δυο φάσεις που έκανε ο αντίπαλος από ένα λάθος κι ένα σουτ. Συγχαρητήρια στην διαιτησία γιατί ήταν πάρα πολύ καλή. Ο Αχέρων δεν έχει άδικα 10 βαθμούς γιατί είναι ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Για την απουσία  της τελευταίας στιγμής του Παπαδόπουλου:
“ O  Παπαδόπουλος στο τελευταίο σουτ που έκανε πριν τελειώσει το ζέσταμα ένοιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στο τετρακέφαλο  και προτιμήσαμε  να τον προφυλάξουμε. Ούτως ή άλλως τα προβλήματα υπάρχουν συνεχώς γι αυτό έχουμε κι εναλλακτικές στον πάγκο.”
Για την πορεία αποθεραπείας του Νάκα:
“Ο Στέλιος έχει δρόμο μπροστά του. Έχει φτάσει στο 60-70% για να κάνει προπόνηση και σίγουρα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Θα τον υπολογίσω από την στιγμή που τον δω στο γήπεδο και δεν θα πονάει. Δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την σωματική ακεραιότητα κανενός.”
Το πρόγραμμα των αγώνων σε συνδυασμό με την επιστροφή των βαθμών τι  επίδραση θα έχει στους ποδοσφαιριστές;
“Θα λειτουργούσε θετικά αν τους είχαμε τους βαθμούς γιατί και τα παιδιά βλέπουν ότι παρά την συγκομιδή βλέπει τον βαθμολογικό πίνακα σίγουρα δεν αισθάνεται καλά. Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα όλες αυτές οι υποθέσεις έχουν παίξει αρνητικό ρόλο γιατί κάναμε τις νίκες αλλά είμαστε ακόμα χαμηλά. Λειτουργεί ξεκάθαρα θετικά όταν κάνεις τις νίκες και είσαι δεύτερος και διαφορετικά τώρα. Σίγουρα το  ότι ροκανίσαμε τη διαφορά οφείλεται στα παιδιά”
Νίκος Βέκιος
”Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνιση αλλά και για την φιλοξενία.  Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα ενώ εμείς είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα που προσπαθεί να βρει τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της στη Γ Εθνική. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές καθώς είχαμε την καλύτερη διαιτησία. Εμείς προχωράμε δεν το βάζουμε κάτω καθώς έχουμε ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια καλύτερη πορεία από δω και πέρα. Είχαμε ένα σερί πέντε ματς χωρίς ήττα. Εύχομαι και στη Νίκη καλή συνέχεια και βλέπουμε το επόμενο ,ματς με την Φαρκαδόνα.”