noodles volos banner

Πάτσης: "Περιμένω τον ερασιτέχνη για την εκκαθάριση"

 

Την επανεμφάνισή του έκανε ο Ανδρέας Πάτσης μιλώντας στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου, Blue Star fm και μίλησε για το θέμα της εκκαθάρισης. Όπως ανέφερε περιμένει τον ερασιτέχνη να του προτείνει μέλη για τη στελέχωση του δ.σ. της ΠΑΕ ώστε να παρθεί απόφαση για την εκκαθάριση.
Όπως τόνισε: "Δήλωσα διαθέσιμος. Το δ.σ. της ΠΑΕ πρέπει να πάρει την απόφαση για την εκκαθάριση. Από πέρυσι η ΠΑΕ είναι άνευ διοικητικού συμβουλίου. Πρέπει ο ερασιτέχνης να μου προτείνει τα μέλη που θα μπουν στη διοίκηση και μετά από κοινού να πάμε να το τελειώσουμε, να πάμε στις διαδικασίες μαζί. Εμείς εδώ και 10 μήνες το λένε, δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία, δεν έχω λάβει ούτε έγγραφο ότι ο ερασιτέχνης θέλει την εκκαθάριση. Συναινώ σε όλα, ο ερασιτέχνης να μου κάνει πρόταση για τα μέλη του συμβουλίου και μετά το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν την απόφαση για εκκαθάριση".
Ανέφερε ότι είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία και ήδη έχει χαθεί πολύς χρόνος, "αλλά ποτέ δεν είναι αργά" όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε. Ερωτηθείς για το -6, ο Ανδρέας Πάτσης είπε: "Νομίζω ότι ισχύει, ακολουθεί την ομάδα από πέρυσι, το ξέραμε από πέρυσι αυτό όταν η ομάδα δεν κατέβηκε σε τρεις αγώνες, δεν το μάθαμε τώρα". Τέλος, σχολίασε τη φετινή ομάδα λέγοντας "αν συνεχίσει συντεταγμένα και σωστά, ο στόχος της ανόδου είναι δεδομένος".

 

Last modified onThursday, 15 October 2015 10:48