noodles volos banner

Έσπασε το απόλυτο, συνεχίζει αήττητη

πηγή athleticlarissa.gr πηγή athleticlarissa.gr

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, η Νίκη Βόλου έμεινε χωρίς γκολ και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών χθες στην Αγιά, με τους "κυανόλευκους" να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους, είχαν όμως λίγες ευκαιρίες να σκοράρουν.

 

Ο Λεωνίδας Μπίλης προχώρησε σε μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, καθώς για πρώτη φορά πήρε φανέλα βασικού ο Κόλα αντί του Βέργου που δεν αγωνίστηκε, ενώ στην επανάληψη, έκανε την επανεμφάνισή του ο Κιπτίου, έπαιξε για μισή ώρα -πολύ περισσότερο από τις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του- ο Μπαλαράμπε και έκανε ντεμπούτο ο Άγγελος Κολημήτρας (έγινε έτσι ο 19ος παίκτης που πήρε συμμετοχή στη Γ' Εθνική).
Η Νίκη προσπάθησε να μείνει πιστή στην αγωνιστική της φιλοσοφία, ωστόσο δεν βρήκε τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Έλειψε η φρεσκάδα όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της σε δηλώσεις μετά τη λήξη της συνάντησης. Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι πως οι "κυανόλευκοι" φέτος θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες συνθήκες της Γ' Εθνικής. Από τη στιγμή που η Νίκη αποτελεί το πιο βαρύ όνομα στην κατηγορία, μαζί με τον Πιερικό, και φιγουράρει στην πρώτη θέση, όλες οι ομάδες δίνουν το κάτι παραπάνω στους αγώνες τους, όλες οι ομάδες είτε θα παίζουν κλειστά είτε θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι των "κυανόλευκων". Δεν υπάρχουν αντίπαλοι στη Γ' Εθνική που θα αγωνιστούν ανοιχτά, για καλό θέαμα, είναι πρωτάθλημα που τα ματς κρίνονται στη δύναμη και το πάθος.
Και μπορεί χθες η Νίκη να είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, όμως από τη στιγμή που δεν κέρδισε το ματς, ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θεωρείται αποτυχία, απέναντι στον Δωτιέα που πολλοί ίσως τον είχαν ξεγραμμένο, αλλά έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και παραμένει αήττητος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και για τους "κυανόλευκους" δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μεγάλες δυνατότητες υπάρχουν, δουλειά σωστή γίνεται, η Νίκη σίγουρα θα διεκδικήσει την άνοδο, ωστόσο δεν χρειάζεται υπερβολικός ενθουσιασμός με τις νίκες ή απογοήτευση όταν έρθουν τα στραβά αποτελέσματα. 
Για τη συνέχεια, η 5η αγωνιστική περιλαμβάνει μαγνησιώτικο ντέρμπι, με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο και σηματοδοτεί την επιστροφή στη φυσική έδρα του συλλόγου, το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς". Η αναμέτρηση σε τέσσερις ημέρες, την Κυριακή 18/10 στις 16:00.

 

 

 

Last modified onThursday, 15 October 2015 10:30